«У Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги», – майданівці про Полтавську битву

Скандали
Юлія Обелець12 червня 2016 о 09:2639162 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «У Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги», – майданівці про Полтавську битву
Активісти обурились намірами відзначати в Полтаві річницю Полтавської битви.

«У Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги», – майданівці про Полтавську битву«У Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги», – майданівці про Полтавську битву. Фото – history.ui.ua

«В Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги…», – написали з обуренням на сайті «Майдан». До таких висновків активістів спонукав анонс на сайті Полтава туристична.

27 червня 2016 року програма відзначення річниці Полтавської битви передбачає проведення різноманітних конкурсів-вікторин, відкриття церкви-каплички Св. Петра і Павла Братської Могили, презентацію музею та діорами в 3-D проекції, показові виступи і майстер-класи з бойового мистецтва козаків.

«У Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги», – майданівці про Полтавську битву

– У той час, коли в декількох сотнях кілометрів від Полтави наші вояки боронять нашу землю від військової агресії Росії, в той час, коли тією ж Росією окупований Крим, в Полтаві зібрались відзначати фестивалем річницю Полтавської битви, в якій Росія отримала перемогу, знищила українську державність і стала імперією, – написали обурені активісти.

«У Полтаві зібрались відзначати річницю російської перемоги», – майданівці про Полтавську битву

До слова, організаторів у анонсі не зазначали. Проте, вказані в оголошенні телефони належать комунальним установам міста – Відділу туризму та культурної спадщини управління культури Виконкому Полтавської міської ради; “Державному історико-культурному заповіднику “Поле Полтавської битви”.

На сайті Полтавської міськради подібного повідомлення немає.

Нагадаємо, цього року у Полтаві розгорівся скандал через виготовлений російською фірмою логотип міста. Тоді у всьому звинуватили Віталія Павлова, Начальника відділу туризму і культурної спадщини, відділу, на сайті якого і нині опублікували скандальний анонс про відзначення річниці Полтавської битви.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter