Верховна Рада проголосувала за арешт нардепа з Полтавщини Ігоря Мосійчука

Скандали
Юлія Обелець17 вересня 2015 о 20:301901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Верховна Рада проголосувала за арешт нардепа з Полтавщини Ігоря Мосійчука
Верховна Рада України сьогодні проголосувала за рішення про притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата від фракції "Радикальна партія" Ігоря Мосійчука.

Верховна Рада проголосувала за арешт нардепа Ігора Мосійчука, який родом з ПолтавщиниІгор Мосіячук. Фото www.2000.ua

За таке рішення проголосувало 262 народних обранців, йдеться на ТСН. Після оприлюднення Генеральним прокурором України відео, на якому Мосійчук вимагає і отримує хабар, спікер Володимир Гройсман запропонував невідкладно включити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності і арешту народного депутата до порядку денного.

– Я прошу народних депутатів невідкладно зараз дати згоду в цьому залі на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Мосійчука, - звернувся Володимир Гройсман.

Так, за арешт Мосійчука відділи свої голоси 116 депутатів із БПП "Солідарність", 64 - "Народного фронту", 12 - "Батьківщини", 6 - Опозиційного блоку, 14 - "Відродження", 7 - групи "Воля народу" та 17 позафракційних депутатів. 4 депутати із Радикальної партії Олега Ляшка проголосували проти арешту свого колеги.

Силовики вивели радикала із приміщення Ради на внутрішнє подвір'я, а потім відвезли на декількох автівках.

Верховна Рада проголосувала за арешт нардепа Ігора Мосійчука, який родом з Полтавщини

Довідково:

Ігор Мосійчук народився в місті Лубни Полтавської області. Після школи служив у лавах Радянської Армії на Далекому Сході, де в 1990 році створив гурток української націоналістичної молоді. Після демобілізації почав займатися політичною і громадсько-політичною діяльністю.

Нині – громадський діяч, український журналіст, провідний діяч організованого соціал-націоналістичного руху, головний редактор газети «Вечірній Васильків», фігурант справи «васильківських терористів». Депутат Київради від Радикальної партії Олега Ляшка, народний депутат України VIII скликання (з 2014 року) (джерело www.ednist.info/dossier)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter