Загін рятувальників виїхав на Сорочинський ярмарок (відео)

Сорочинський ярмарок
Валентина Зайченко19 серпня 2014 о 09:051793 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загін рятувальників виїхав на Сорочинський ярмарок (відео)
17 серпня з м. Полтава до села Великі Сорочинці Миргородського району виїхав зведений загін Управління ДСНС України у Полтавській області.

Загін рятувальників виїхав на Сорочинський ярмарок (відео))

Співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій в організації заходу відводиться особлива роль, цілодобово пильнувати безпеку його відвідувачів.

У складі зведеного загону виїхали 17 одиниць спеціальної та пожежно-рятувальної техніки та 48 чоловік особового складу. Рятувальники поряд із ярмарком розгорнули наметове містечко та перебувають в постійній бойовій готовності для оперативного реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію, яка може виникнути під час проведення заходів, повідомляють на офіційному сайті ДСНС.

Також, співробітники Служби порятунку «101» під час ярмарку проводитимуть профілактичні бесіди із громадянами, нагадуватимуть правила безпеки життєдіяльності та правила пожежної безпеки.

Начальник Управління ДСНС України у Полтавській області Роман Кириленко перевірив життєзабезпечення зведеного загону, умови проживання та наголосив, що рятувальники перебувають у постійній бойовій готовності до дій за призначенням.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter