Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): учасники

Спецпроекти
Ніна Король19 серпня 2016 о 12:172580 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): учасники
Наші читачі надсилають фото на конкурс «Мій балкон» та «Моя клумба». Бажаємо успіхів і отримати подарунки!

Тарас Токар

«Моя дружина Оксана дуже любить вирощувати квіти. Вона їх обожнює. Їх стільки різновидів, що я навіть не беруся рахувати. У нашому дворі існує такий закон: квіти мають квітнути протягом усього сезону – від ранньої весни до пізньої осені. Цей закон існує вже кілька років. Все менше залишається площі земельної ділянки під овочеві культури :)».

Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): учасникиОксана Токар біля клумби

Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): учасникиТарас Токар

Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): учасники

Оксана Сулима

«Це наш маленький квітковий рай, який ми створюємо самі. Поступово, з року в рік садимо нові кущі троянд та висіваємо квіти. Люблю експериментувати».

Конкурс Мій балкон ( Моя клумба ) учасникиОкраса двору – озерце

Конкурс Мій балкон ( Моя клумба ) учасникиУ дворі Оксани Сулими постійно щось квітує

«Хочеться ще дуже багато-багато різноманітних трав та квітів. Люблю їх, це моє хобі! Багаторічних та однорічних рослин у дворі чимало, але окраса, я вважаю, – озерце, обрамлене квітами і травами».

Конкурс Мій балкон ( Моя клумба ) учасникиЗоряна і Злата. Фото Оксани Сулими

«На фото мої донечки Зорянка та Злата у дворі, біля нашого озерця», – написала Оксана Сулима. До речі, Оксана створила і майданчик для квітникарів: групу у соціальній мережі, де любителі квітів діляться досвідом та можуть дарувати-продавати саджанці, насіння тощо.

Ганна Гайдаш

«Доброго дня! Дякую за таку цікаву ідею - розповісти про кращі квітники господинь і господарів Полтавщини.

Квіти на нашому подвір’ї цвітуть з ранньої весни до пізньої осені, чи не в кожному кутку маємо клумби, але зараз розповімо про ті, що найяскравіше квітують в ці перші серпневі дні».

Ганна Гайдаш і її квіти

Ганна Гайдаш і її квіти

«На фото є клумба-барабан, на якому колись відбивали ритми вальсів, а коли спровадили на сміття, нам вдалося подарувати йому друге життя у вигляді оригінальної клумби.

Біля двору за невисоким тином нас радують цвітінням чорнобривці, айстри, агератум, сальвія та інші квіти, які пахнуть не заморською екзотикою, а самим дитинством».

Ганна Гайдаш і її квіти

«Зовсім поруч в затінку від красивого гілля сумаху оленерогого (оцтове дерево) інша клумба, що ніби підперезана поясом із очитку.

Навіть на городі, перш ніж пірнути в картопляне, бурячне, гарбузяче та багато інших «морів», потрапляємо в озерце краси та ароматів – це невеличка клумба, на якій розкошують цього року цинія та амарант», – написали у листі до редакції Ганна та Анатолій Гайдаші із села Переліски Зіньківського району.

Умови конкурсу можна прочитати тут.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter