Полтавські армспортсмени посіли друге місце на чемпіонаті України

Спорт
Андрій Іванов22 березня 2016 о 16:421091 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські армспортсмени посіли друге місце на чемпіонаті України
​Справжню індивідуальну і командну силу та міцність показала збірна команда Полтавщини, в складі якої змагався 21 спортсмен, на чемпіонаті України з армспорту серед дорослих. 

Полтавські армспортсмени посіли друге місце на чемпіонаті УкраїниФото надані Артемом Письмаком

Полтавці завоювавши 18 медалей та друге командне місце з 22 команд областей України в тому числі Луганської, Донецької областей та АР Крим.

Перемогу здобули господарі змагань - збірна Харкова, в активі якої 19 медалей. В індивідуальному заліку у ваговій до 50 кілограмів чемпіонкою України стала Марина Левченко (Кобеляки) - підтвердила норматив майстра спорту України, третє місце посіла дебютантка чемпіонату та наймолодша учасниця змагань Леся Варич (Кобеляки) і виконала норматив кандидата в майстри спорту України.

У ваговій до 55 кг друге місце посіла Людмила Деменко (Кобеляки) - виконала норматив МСУ. У ваговій 65 кг чемпіонкою стала Ксенія Безугла (Полтава) - виконала норматив МСУ, друге місце посіла Руслана Кулик (Кобеляки) - виконала норматив МСУ. У ваговій 70 кг чемпіонкою стала Ліна Деменко (Кобеляки) - виконала норматив МСУ. У +70 кг чемпіонкою стала Лілія Занько (Полтава) - підтвердила норматив МСУ.

Серед чоловіків у ваговій до 55 кг – четверте місце виборов Володимир Литвин (Кобеляки) - виконав норматив КМСУ. У ваговій до 65 кг друге місце виборов Денис Матяш (Полтава) - виконав норматив МСУ. У 85 кг другим став Ігор Окара (Полтава) - виконав норматив МСУ, в 100 кг друге місце виборов Сергій Калініченко (Кременчук) - виконав норматив МСУ, у +110 кг перемогу здобув Лаврентій Заркуа (Полтава) - підтвердив норматив МСУ.

Полтавські армспортсмени посіли друге місце на чемпіонаті УкраїниФото надані Артемом Письмаком

Ці спортсмени потрапили до складу збірної команди України для участі в чемпіонатах Європи та світу, що пройдуть 22-29 травня в Бухаресті (Румунія) та 1-8 жовтня в Варни (Болгарія). Команду до змагань готували тренери Артем Письмак, Валентин Одінцев, Лілія Занько, Сергій Калініченко, Едуард Зінченко.

10 квітня юнацький, юніорський та ветеранський склад збірної Полтавської області відбуде до Харкова на чемпіонати України з армспорту у вікових групах.

– Віримо і надіємось на перемоги молодих рукоборців та ветеранів області, розповів Артем Письмак, один із тренерів команди – Додам також, що поїздка для наших чемпіонів на міжнародні змагання стане можливою лише у разі підтримки спортивної галузі області, спонсорів та власних заощаджень спортсменів.

Читайте також: Гірські лижі без снігу: закарпатський скандал, у якому постраждали полтавські діти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter