​Бійку у матчі «Полтава» – «Черкаський Дніпро» спровокував адміністратор господарів поля

Спорт
Андрій Іванов3 червня 2016 о 17:271093 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ​Бійку у матчі «Полтава» – «Черкаський Дніпро» спровокував адміністратор господарів поля
Останній матч першості України з футболу серед команд першої ліги у Полтаві між ФК «Полтава» і «Черкаським Дніпром» закінчився гучним скандалом.

Бійку у матчі «Полтава» – «Черкаський Дніпро» спровокував адміністратор господарів поляБогдан Вінницький ймовірно був озброєний. Скріншот з сюжету «Лтави»

Наприкінці матчу до сектору вболівальників «Черкаського Дніпра» підбіг адміністратор ФК «Полтава» Богдан Вінницький і кинув якийсь предмет в обличчя вболівальнику, якому було нанесено травму і після було накладено п'ять швів, повідомляє UA-Футбол з посиланням на офіційну сторінку «Черкаського Дніпра» Вконтакті.

Два вболівальника черкаської команди зістрибнули з трибуни і почали завдати ударів Вінницькому. Почалася сутичка, яку допомогли розрядити так само і гравці обох команд, в той час, коли цим повинні були займатися представники поліції, які в цей час просто спостерігали за тим, що відбувається біля трибуни. Після цього він пішов геть, а через хвилину з'явився зі зброєю, як видно на відео телеканалу «Лтава».

Читайте також: Арменд ДаллкУ: від «А» до «У»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter