Дебютна перемога «Ворскли» у 2016-му (відео)

Спорт
Андрій Іванов22 січня 2016 о 10:24937 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дебютна перемога «Ворскли» у 2016-му (відео)
«Ворскла» – ФК «Полтава» – 2:1

Дебютна перемога «Ворскли» у 2016-муФото - ФК «Ворскла»

ТМ. 21 січня. 2016. 11:00. УТБ ФК «Полтава». -8, сніг.

Голи: Ковпак, 49, Джемаль, 76 – Зеленевич, 26.

«Ворскла»: Непогодов (Ткаченко, 30, Богуш, 60), Пердута (Квасний, 46), Чеснаков (Є.Ткачук, 46), Дитятьєв, (Бобров, 61), гравець на перегляді (Скляр, 46), Мельник (А.Ткачук, 46), Турсунов (Одарюк, 46), Олійник (Пилиповець, 46), Коломоєць (Ковпак, 32), Шиндер (Джемаль, 61).

ФК «Полтава» (1 тайм): Бонь (Кринський, 30), Ковтун, Парамонов, гравець на перегляді, Кравченко, Фаворов, Ковальчук, Іванов, Зеленевич, Семенець, гравець на перегляді.

ФК «Полтава» (2 тайм): Кринський (Гравець на перегляді, 60), Ткачов, Стеценко, Ковальчук, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Рясний снігопад поставив під питання проведення товариського матчу «Ворскли» та ФК «Полтава» на тренувальній базі «городян». Втім, титанічні зусилля відповідних служб зрештою виявилися не марними, і стихію, на окремо взятому штучному полі, переважно вдалося подолати.

Команди розпочали обережно, а інакше і бути не могло, адже поле важке і колективи ледь почали тренувальний процес. Особливо це стосується господарів поля, бо вони розпочали свої збори зовсім незадовго до цієї товариської гри. Представники УПЛ зробили спроби атакувати шляхом навісів та прострілів з флангів, що знову ж таки, зважаючи на погоду було дуже логічно. Втім, господарі поля захищалися дуже організовано – м’ячі з власного штрафного вони виносили подалі.

Трохи позахищавшись, «містяни» зробили кілька контр випадів. І один із них закінчився взяттям воріт. Подачу з лівого флангу замкнув на дальній штанзі нападник ФК «Полтава» Максим Зеленевич. Після цього, наші опоненти мали ще кілька нагод, але Олександр Ткачук своєю воротарською майстерністю звів усі зусилля нападу «Полтави» нанівець.

У перерві на матч завітав Роман Черняк, президент футбольного клубу «Ворскла». Команді такого стимулу вистачило для того, щоб переломити хід гри у другому таймі. Адже ледь розпочався цей ігровий відрізок, як Ковпак вразив ворота суперників. Олександр зробив це у своєму стилі, стрімко відгукнувшись на передачу партнера і влучно пробивши головою – 1:1. Загалом же, гра проходила вже повністю під диктовку підопічних Василя Сачка. Вони мали моменти і один із них використали. Джемаль потужно пробив зі штрафного, воротар «Полтави», трохи дезорієнтувавшись, зробив один зайвий напіврух і цього було достатньо, щоб м’яч у кінцевому підсумку опинився у воротах – 2:1. «Ворскляни» мали ще кілька нагод і після взяття воріт, як з гри так і зі стандартних положень. Та скористатися вони ними не змогли – завадив стан поля та підвела вдача. У підсумку, 2:1 – дебютна у 2016 році перемога «Ворскли», повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Відео - прес-служби ФК «Полтава

Читайте також: У Полтаві на турнірі зі змішаних єдиноборств серед ультрас зібрали понад 10 тисяч для АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter