«Ворскла» перемогла турецький «Аланьяспор» (відео)

Спорт
Андрій Іванов1 лютого 2016 о 10:501305 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» перемогла турецький «Аланьяспор» (відео)
Полтавці впевнено переграли команду турецької першої ліги у своєму другому контрольному матчі на тренувальних зборах.

«Ворскла» перемогла турецький «Аланьяспор»Фото - ФК «Ворскла»

ТМ. «Ворскла» - «Аланьяспор» - 3:0

Голи: Шиндер 22, 28, Довгий, 33

Різниця в класі між бронзовим призером першої турецької ліги й командою з Полтави була помітна неозброєним оком, але поєдинок від того не втратив у видовищності. Серед 750 уболівальників «Аланьяспора», які прийшли підтримати своїх, знайшлося місце на трибуні й для родини з трьох осіб із Комсомольска, яка вже рік мешкає в передмісті Аланьї. Вони впродовж гри підтримували команду Василя Сачка, піднімаючи догори жовто-блакитний стяг. Наставник полтавської команди перед початком другого тайму підійшов до трибуни, де сиділи земляки й подякував їм за підтримку, повідомляє прес-служба «Ворскли»

По полицях розкладати перепетії гри, де, по суті, все вирішилося в перші 45 хвилин, особливого резону немає. Зі стартовим свистком гості дали зрозуміти, що збори зборами, але результат теж не на останньому місці. Була робота й у Богуша, але здебільшого всі події протікали поблизу володінь голкіпера «Аланьяспора. Впродовж шести хвилин нападник Антон Шиндер оформив дубль, забивши ногою та головою, а ще через п'ять хвилин Довгий з-за меж штрафного майданчика зробив рахунок великим - 3:0. У другому таймі грав уже зовсім інший склад ворсклян, який, мабуть, міг собі дозволити діяти по рахунку, отримуючи задоволення від гри.

Читайте також: «Ворскла» перемогла австрійський «ЛАСК»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter