Єврокубки в Полтаві: бути чи не бути?

Спорт
Андрій Іванов6 липня 2015 о 17:411070 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Єврокубки в Полтаві: бути чи не бути?
«Ворсклі» потрібно провести чимало вдосконалень, щоб стадіон допустили до Ліги Європи.

Єврокубки в Полтаві: бути чи не бути?Фото: tsn.ua

Раніше ми писали про те, що в Україні директивою УЄФА матчі в Ліги Європи та Ліги Чемпіонів можна грати лише в двох містах – Києві та Львові. Втім, завдяки переговорам футбольних чиновників України та Європейського союзу вдалося досягнути певних домовленостей.

– Що стосується окремо Полтави, то додатковою проблемою була логістична – аеропорту в робочому стані у міста фактично немає, – розповів сайту Football.ua Григорій Суркіс, віце-президент УЄФА. – Прямий приліт і доставка чартером з Київського аеропорту відпадають. Ось з цим і залишалося розібратися. Я кожен день був на прямому зв’язку з директором департаменту змагань УЄФА Джорджо Маркетті та президентом «Ворскли» Костянтином Жеваго – що робити, як усунути проблему. Перебравши всі варіанти, зійшлися на тому, що необхідно забезпечити трансфер з аеропорту Бориспіль до Полтави – простіше кажучи, автобус з міліцейським супроводом. Дорога там хороша і багато часу не займе.

Разом із тим, керівництву «Ворсклі» також потрібно буде зробити низку вдосконалень у плані інфраструктури стадіону. Тож наразі стадіон в Полтаві кваліфікується, як «умовно допущений».

Читайте також: «Ворскла»: товариська поразка від хорватів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter