В УЄФА вирішать пізніше чи гратиме «Ворскла» домашні ігри ЛЄ у Полтаві

Спорт
Андрій Іванов20 травня 2015 о 13:30975 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В УЄФА вирішать пізніше чи гратиме «Ворскла» домашні ігри ЛЄ у Полтаві
«Ворскла» на 90 відсотків забезпечила вихід до другого за престижністю клубного турніру Старого Світу – Ліги Європи. А от чи гратиме у Полтаві – невідомо.

В УЄФА вирішать пізніше чи гратиме Фото: footballnews.com.ua

Футболісти свою справу вже зробили. Тепер справа за футбольними чиновниками. Адже, приблизно рік тому УЄФА у зв’язку з напруженою ситуацією в Україні заборонило грати домашні матчі Єврокубків у всіх містах нашої держави. Виключенням стали Київ та Львів. Ряд ЗМІ оприлюднив інформацію, що ці директива УЕФА поки що діє. Виходить, що «Ворскла», якщо вийде до Ліги Європи буде грати свої матчі в Києві та Львові. Журналіст «Кола» направив два запити, де поцікавився майбутньою долею «Ворскли», до Федерації футболу України та УЕФА. Першими відповіли у Європейському футбольному союзі. Там надали коротку відповідь: рішення буде прийнято тоді, коли будуть відомі усі учасники Єврокубків від України. У ФФУ пообіцяли, що найближчим часом інформація з’явиться на офіційному сайті федерації.

Нагадаємо, що «Ворскла» перемогла на вихідних «Іллічівець».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter