​ФК «Полтава» збирається знятися зі змагань Першої ліги

Спорт
Андрій Іванов16 грудня 2015 о 18:321101 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ​ФК «Полтава» збирається знятися зі змагань Першої ліги
Причини рішення – бюрократичні перешкоди

ФК «Полтава» збирається знятися зі змагань Першої лігиФото з офіційного сайту ФК «Полтава»

15 грудня до адміністрації Професіональної футбольної ліги України надійшов лист від футбольного клубу «Полтава», в якому повідомляється про зняття з чемпіонату України по футболу серед команд першої ліги сезону 2015/16, повідомили на сайті ПФЛ.

Цей лист є своєрідним «криком душі» полтавського клубу. Фінансових проблем клуб не має, а головними причинами подібного рішення називає численні бюрократичні перешкоди під час будівництва нового сучасного стадіону та ненадання дозволу на відведення земельної ділянки біля бази ФК «Полтава» для відкриття дитячо-юнацької футбольної школи в структурі клубу.

Окрім цього, у зв’язку із недосконалістю в земельному законодавстві України і небажанням компетентних органів вирішувати проблемні питання, клуб майже три роки не може оформити право користування земельною ділянкою (стадіон «Локомотив») для проведення реконструкції стадіону.

Слід додати, що ФК «Полтава» повністю відповідає вимогам і критеріям, необхідним для атестації футбольних клубів першої ліги. Більш того, за умов вирішення всіх цих питань, інфраструктура ФК «Полтава» зможе вийти на рівень клубів Прем’єр-ліги.

Читайте також: Полтавські тхеквондисти вибороли нагороди турніру «Діти України»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter