Футболістам «Ворскли» розповідали, що «договірняки» та расизм це погано

Спорт
Андрій Іванов2 жовтня 2015 о 13:251075 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Футболістам «Ворскли» розповідали, що «договірняки» та расизм це погано
​Представники Прем'єр-ліги та Асоціації футболістів-професіоналів України в рамках освітньої програми побували в Полтаві з офіційним візитом.

Футболістам ворскли розповідали, що «договірняки» це поганоФото: ФК «Ворскла»

Слухачами лекції президента АФПУ Ігоря Гатаулліна й технічного директора української Прем'єр-ліги Романа Руденка стали футболісти відразу трьох складів «Ворскли» - від основного до U-19.

Роз'яснювальна лекція спрямована на боротьбу з таким явищем у футболі як договірні матчі і неприпустимість проявів расизму на полі. Футболісти та тренери в процесі спілкування переглянули спеціально підготовлені фільми, де йдеться про негативні наслідки від участі в договірних поєдинках. Також гравці взяли участь у фотосесіях в підтримку акцій «Покажи расизму червону картку!» і «Скажи ні договірним матчам!»

Раніше подібні зустрічі проходили в Ужгороді, Луцьку, Львові та Одесі. До кінця року організатори мають намір побувати в гостях у всіх клубів Прем'єр-ліги.

Читайте також: Олександр Ткаченко: «Мріяв зіграти з «Динамо» з моменту дебюту в Прем’єр-лізі»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter