Гравці хокейного клубу «Кременчук» допомагають збірній України двічі перемогти на Чемпіонаті світу

Спорт
Андрій Іванов20 квітня 2016 о 18:301130 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гравці хокейного клубу «Кременчук» допомагають збірній України двічі перемогти на Чемпіонаті світу
​Румунія – Україна – 1:6 (1:2; 0:1; 0:3) ​Україна – Хорватія – 4:1 (2:1; 2:0; 0:0)

Румунія – Україна – 1:6 (1:2; 0:1; 0:3)

Гравці хокейного клубу «Кременчук» допомагають збірній України двічі перемогти на Чемпіонаті світуФото з офіційного сайту ФХУ

17 квітня 2016 року, 17:30. «Дом Спортова», 200 глядачів

Національна збірна команда України з перемоги розпочала свої виступи на чемпіонаті світу в Хорватії. У першому поєдинку на турнірі в Дивізіоні ІВ підопічні Олександра Савицького впевнено перемогли команду Румунії.

Українська команда впевнено розпочала протистояння. Завдяки індивідуальній майстерності Юрія Петранговського (представника ХК «Кременчук») та Владислава Гавріка рахунок став 2:0 на користь синьо-жовтих. Гру нашій команді зіпсували вилучення. Одним із із них і скористалися румунські хокеїсти, вперше за п’ять зустрічей вразивши ворота Едуарда Захарченка.

У перерві наші хокеїсти зібралися й мінімізували кількість браку. Якщо в другій 20-хвилинці, не зважаючи на величезну кількість гольових моментів, шайба лише одного разу побувала у воротах Геллерта Ручуя, то у заключному ігровому відрізку українські хокеїсти встановили на табло рахунок, який значно більше відповідав подіям на льоду.

Україна – Хорватія – 4:1 (2:1; 2:0; 0:0)

Гравці хокейного клубу «Кременчук» допомагають збірній України двічі перемогти на Чемпіонаті світуФото з офіційного сайту ФХУ

18 квітня 2016 року, 21:00. «Дом Спортова», 1500 глядачів

Національна збірна команда України здобула другу перемогу на чемпіонаті світу в Хорватії. Суперником нашої збірної були господарі турніру.

Господарі льоду активно почали поєдинок, постійно пресингуючи та граючи в тотальний хокей. Втім відзначитися вдалося саме нашій команді. Дмитро Чернишенко, від якого на вранішньому тренуванні Дмитро Підгурський вимагав більше кидати по воротам, скористався порадою тренера та запалив червоне світло за воротами Крешиміра Томлєновича. Господарі продовжували грати в агресивний хокей, але контратаки нашої команди несли більшу загрозу. Одна з них завершилась взяттям воріт господарів турніру. Юрій Петранговський виборов шайбу у захисників та відпасував на Дениса Ісаєнка, який парашутом опустив шайбу за спину воротаря.

Другий період наша команда провела на дуже пристойному рівні. Українці й хорватам майже нічого не дозволили зробити, й самі відзначились двічі. Віктор Захаров шокував трибуни вже на 13-й секунді ігрового відрізку, знайшовши шпарину в захисній амуніції Томлєновича. А Олег Шафаренко остаточно зняв питання щодо переможця гри, закинувши шайбу у порожній кут воріт суперника.

В заключному періоді хорватські хокеїсти почали грати відверто грубо, проте «синьо-жовті» на провокації не піддавалися, спокійно довівши матч до переконливої перемоги, інформує сайт Федерації хокею України.

Представники «Кременчука» закинули у цьому матчі дві шайби (Чернишенко та Ісаєнко), а Петранговський записав на свій рахунок гольовий асист.

Читайте також: «Ворскла» впевнено обіграла «Чорноморець»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter