ХК «Кременчук» - бронзовий призер Донбас Open Cup 2016

Спорт
Андрій Іванов1 вересня 2016 о 19:03927 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ХК «Кременчук» - бронзовий призер Донбас Open Cup 2016
Кременчужани закінчили свої виступити на турнірі.

ХК «Кременчук» - бронзовий призер Донбас Open Cup 2016 шаблони сайтів Joomla Подробиці Дата публікації: 28.08.2016 17:06: Прес-Аташе Категорія: Новини клубу Друк Електронна пошта Перед вирішальним матчем Донбас Open Cup 2016 15:00 - «Донбас» - «Кременчук» Фото та текст - прес-служби ХК «Кременчук»

Перед вирішальним матчем Донбас Open Cup 2016 «Донбас» - «Кременчук» - свій останній матч в 11:00 на турнірі зіграв криворізький «Кривбас». Криворіжці перемогли харківський «Витязь» 6:1 і набравши 9 очок наздогнали в турнірній таблиці донеччан. Щоб зрівняються з суперниками і посісти перше місце на турнірі, «Кременчуку» в грі з «Донбасом» потрібна була перемога в основний час мінімум у дві шайби. Тоді всі суперники мали б у своєму активі по дев'ять балів і розподілили місця за особистими зустрічами між собою і різниці шайб. У кременчужан стало б різниця +1, донеччан 0, -1 криворіжців.

З перших секунд кременчужани понеслися вперед, володіли ініціативою, і часто були близькі до успіху. Але надійно в воротах донеччан грав Євген Царегородцев, та й неточність підводила гостей. На 12 хвилині нападник «Донбасу» Віктор Захаров увійшов в зону «Кременчука» та кинув по воротах, а закритий своїми гравцями голкіпер Едуард Захарченко пропустив шайбу у ближній кут. Незважаючи на всі старання городян зрівняти рахунок, він так і не змінився до першої перерви.

У другому періоді у гостей пішла низка вилучень, але донеччани жодного разу так і не змогли його реалізувати - надійний був у воротах Захарченко. Але і він був безсилий, коли на 25 хвилині Павло Большаков закинув красиву шайбу в дальній кут - 2: 0. Саме з таким рахунком вигравали в минулому очному матчі донеччани у вирішальній грі Відкритого Кубка Кременчука 2016, але підопічні Олександра Савицького та Дмитра Підгурського тоді змогли проявити характер і вирвати перемогу 4:2 і виграти турнір.

Не став винятком і цей матч, а третій період став окрасою всього турніру, де було закинуто п'ять шайб. Вже на 45 хвилині заключної двадцятихвилинки Артем Гніденко вдало підставив ключку під кидок Дмитра Ігнатенка і скоротив розрив в рахунку 2:1. Але на 52 хвилині Шаміль Рамазанов знову довів гольовий гандикап господарів до двох шайб. Артем Гніденко на 56 хвилині від синьої лінії в форматі 4 на 4 знову скоротив відставання до шайби, оформивши дубль. Однак Рамазанов через 47 секунд повернув розрив в два голи. Але навіть в цій ситуації кременчужани не опустили руки і продовжували боротися до кінця. І їхні зусилля увінчалися успіхом - Андрій Башко на 48 хвилині кидком від синьої лінії зробив рахунок 4: 3. У кінцівці матчу тренерський штаб кременчужан замінив воротаря Едуарда Захарченко на шостого польового гравця, але зрівняти рахунок гостям так і не вдалося. Підсумок: «Кременчук» програє, але показує, що у команди є характер, а хокейний сезон 2016/17 буде цікавим.

ХК «Донбас» - став з 12 очками переможцем, «Кривбас» з 9 балами на другому місці, «Кременчук» з 6 - на третьому.

Кращим воротарем турніру став Євген Царегородцев (Донбас), захисником - Кирило Катрич (Кривбас), нападником - Віктор Захаров (Донбас). Кращим бомбардиром - Юрій Петранговський (Кременчук).

Читайте також: Спортсмени з Горішніх Плавнів взяли участь у кубку з гри бочче

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter