Спортсмени з Горішніх Плавнів взяли участь у кубку з гри бочче

Спорт
Надія Труш1 вересня 2016 о 08:01843 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Спортсмени з Горішніх Плавнів взяли участь у кубку з гри бочче
Спортсмени з Горішніх Плавнів взяли участь у другому відкритому кубку Жовтих Вод з гри бочче.

25-28 серпня у місті Жовті Води пройшов другий відкритий кубок Жовтих Вод з гри бочче. Про це йдеться на сайті Горішньоплавнівської міськради.

Спортсмени з Горішніх Плавнів взяли участь у кубку з гри боччаСпортсмени з Горішніх Плавнів взяли участь у кубку з гри бочча. Фото komsomolsk-rada.gov.ua

У змаганнях взяли участь 28 спортсменів з 7 міст України (Горішніх Плавнів, Дніпра, Полтави, Херсона, Нікополя, Білої Церкви та Жовтих Вод). Полтавська команда у складі 6 спортсменів взяла участь у цьому турнірі. Хлопці змагалися в категоріях ВС1 (Мірошниченко Валерій, Мокієнко Лариса), ВС-2 (Ваніна Ірина, Онуфрій Оля). «Ореn» клас (Мокієнко Володимир, Чернюк Костянтин). Категорія ВС-3 у турнірі не брали участь, тому спортсмен Синельник Максим не зміг виступити.

Усі спортсмени отримали цінні подарунки та грамоти, а переможці - грошову винагороду. Уперше в історії української бочча змагання мали призовий фонд у розмірі 2800 грн.

За підсумками турніру Мокієнко Лариса і Чернюк Костянтин зайняли 3 призове місце у своїх категоріях. У командних іграх брали участь 4 команди. Мірошниченко, Мокієнко, Ваніна посіли друге місце.

До теми: Полтавські тінейджери перемогли у Всеукраїнських змаганнях зі стрітболу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter