«Кременчук» зрівнює рахунок у півфінальній серії з «Дженералз» (відео)

Спорт
Андрій Іванов22 березня 2016 о 15:321013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Кременчук» зрівнює рахунок у півфінальній серії з «Дженералз» (відео)
В Українському хокеї тривають матчі півфінальної серії

«Кременчук» зрівнює рахунок у півфінальній серії з «Дженералз»Фото - ХК «Кременчук»

До ключовому для себе поєдинку в плей-офф ХК «Кременчук» підійшов максимально зібраним. Господарі активно грали в атаці і в кінці першого періоду зуміли пробити воротаря гостей.

Щойно почався другий період, як гостям зусиллями Ігоря Слюсаря вдалося відігратися. Після цього моменту команди мали кілька шансів для того, щоб змінити рахунок на табло, але невезіння в завершальній фазі атак і надійна гра голкіперів довгий час тримала нічийний рахунок на табло.

Втім, на заключну перерву господарі пішли в статусі лідера. Олексій Янішевський організував контрвипад для Дмитра Чернишенко, потужний кидок якого став справжньою несподіванкою для Захарченко. Маючи перевагу в рахунку, господарі перейшли на гру другим номером, роблячи ставку на оборону власних воріт і контратаки. Така тактика бажаного результату кременчуцької команді не принесла: гості за п'ять з гаком хвилин до кінця періоду зрівняли рахунок. Шанс не доводити справу до овертайму за хвилину до завершення регламентованого часу втратив Олексій Янішевський.

У додатковій 5-хвилинці жодної з команд не вдалося відзначитися, тому справа дійшла до хокейної лотереї. У заключному турі регулярного чемпіонату «Кременчук» переміг «Дженералз» саме в серії буллітів. Вона затягнулася на шість пар кидків. У складі господарів відзначилися Іван Підгурський та Ілля Коренчук. У гостей єдина шайба на рахунку Євгена Секирко.

Перемога «Кременчука» означає, що доля путівки у фінальну серії визначиться 23 березня в столичному Палаці Спорту. У контровом матчі серії перевагу свого майданчика має «Дженералз», повідомив сайт «Кременчука».

ХК «Кременчук» - «Дженералз» - 3:2. Б (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0).

Читайте також: Гірські лижі без снігу: закарпатський скандал, у якому постраждали полтавські діти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter