Молодь «Ворскли» перемогла у контрольному поєдинку

Спорт
Андрій Іванов28 січня 2016 о 18:01998 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодь «Ворскли» перемогла у контрольному поєдинку
«Ворскла» - «Нікополь НПГУ» - 2:0

Молодь «Ворскли» перемагла у контрольному поєдинкуОлександр Брага та Владислав Гасенко. Фото - ФК «Ворскла»

ТМ. 28 січня. 2016. 11:00. УТБ «Колос». Чкалове. Штучне поле. +2.

Голи: Брага, 53, Гасенко, 88.

«Ворскла» (молодіжний склад, 1 тайм): Вічний, Грабчак, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Саків, Ічанський, Джемаль, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Олійник, Авраменко.

«Ворскла» (молодіжний склад, 2 тайм): Гравець на перегляді, Остапенко, гравець на перегляді, гравець на перегляді (Алантьєв, 60), гравець на перегляді, Брага, Гаркуша, Ічанський, Пилиповець, Шаповал, Гасенко.

Підопічні Олександра Омельчука, завдячуючи голам Олександра Браги та Владислава Гасенка, здолали команду другої ліги «Нікополь НПГУ».

Полтавці змогли забити гол ще в першому таймі, щоправда його відмінили через офсайд. Хоча загалом, не зважаючи на це відмінене взяття воріт, гра у першому таймі була рівною.

На початку другого тайму полтавцям вдалося забити достатньо швидко. Пилиповець виконав майстерну передачу на Брагу, який чатував на м’яч на дальній штанзі – 1:0. Далі гру вже повністю контролювали «ворскляни». Шаповал мав чудову можливість відзначитися, пробивши головою після навісу з кутового. Але м’яч зустрів на своєму шляху поперечину, тому голу не відбулося. Впевнений контроль гри, як зазвичай це і буває, приніс результат. Брага виконав подачу з правого флангу, а Гасенко влучно пробив головою – 2:0. Цей гол відбувся вже на самому кінці гри, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Трансфери «Ворскли»: плюс два, мінус один

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter