Молодь «Ворскли» поступилася «Дніпру»

Спорт
Андрій Іванов2 серпня 2015 о 08:35718 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодь «Ворскли» поступилася «Дніпру»
Цікавим та драматичним видався матч минулорічних чемпіона та бронзового призера молодіжної першості

Молодь «Ворскли» поступилася «Дніпру»Фото: football-ukraine.com

Чемпіонат U-21. 3 тур. 1 серпня. 2015. 16-00. Полтава. Стадіон «Лтава».

Голи: Олійник, 5 – Васильєв, 30, Кірєєв, 87.

«Ворскла»: Прокопенко, Олійник, Ічанський (к), Одарюк, Квасний (Гаркуша, 80), Шаповал, (Кизилатеш, 52), Пернацький, Бобров, Кравченко (Жениленко, 73), Авраменко, Січкарук.

Запасні: Вічний, Гасенко, Ардін Даллку, Брага.

Тренер: Олександр Омельчук.

«Дніпро»: Варцаба, Сваток, Вакулко, Баланюк (Лопирьонок, 88), Довбик (Кірєєв, 66), Нагієв, Ларін (к), Вергун, Когут, Киричук, Васильєв.

Запасні: Баштаненко, Гудзь, Палюх, Саламаха.

Тренер: Дмитро Михайленко.

Цікавим та драматичним видався матч минулорічних чемпіона та бронзового призера молодіжної першості.

Вже на п’ятій хвилині Олійник, після скидки з правого флангу, чудово «підрізав» м’яча головою під дальню стійку – 1:0. «Дніпро» ж після швидкого голу оговтався швидко. І мав кілька напівнагод. Виокремимо удар Дениса Баланюка, у ближній кут, з яким Прокопенко впорався достатньо легко. Втім, свій другий шанс «дніпряни» використали. Олександр Васильєв головою замкнув чудову передачу у виконанні Юрія Вакулка – 1:1.

Полтавці, все ж, на перерву могли піти у якості лідера. Дмитро Шаповал виходив один на один з воротарем. І наче пробивав добре форвард «Ворскли», але Ігор Варцаба виручив свою команду.

Після перерви була по суті рівна гра з невеличкою перевагою «Ворскли». Полтавцям навіть вдалося забити. Зробив це Бобров у чудовому стилі, наче «пірнувши», головою спрямував м’яча у ворота, після кросу зліва. Втім лінійний арбітр підняв прапорець – офсайд. Також у «Ворскли» міг відзначатися Кравченко, але його потужний удар зміг відбити воротар.

А за п’ять хвилин до кінця полтавці пропустили гол. Кірєєв увійшов у штрафний «Ворскли» та у дотик проштовхнув м’яча повз воротаря. 1:2 – результативна передача на рахунку Когута, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

До теми: «Жиліна» сильніша за «Ворсклу».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter