Молодь "Ворскли" програла "Шахтарю"

Спорт
Андрій Іванов8 серпня 2015 о 18:391331 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодь "Ворскли" програла "Шахтарю"
​«Ворскла» - «Шахтар» - 1:3

Молодь Фото: Вконтакті

Чемпіонат молодіжних складів. 4 тур. 8 серпня. 2015. 16-00. Полтава. Стадіон «Лтава». +32. 150 глядачів.

Голи: Авраменко, 25 - Борячук, 4, 82, Суханинский, 90+2.

«Ворскла»: Прокопенко, Жениленко, Пернацький, Бобров, Квасний, Одарюк, Кравченко, Ічанський, Олійник, Авраменко, Шаповал.

Запасні: Вічний, Гаркуша, Кизилатеш, Даллку Ардін, Брага, Гасенко, Пилиповець.

Тренер: Олександр Омельчук.

«Шахтар»: Гриценко, Кирюханцев, Безуглий, Матвієнко, Стефлюк, Шишка, Коробенко, Габелок, Зубко, Бурячук, Гринь.

Запасні: Кудрик, Сагайдак, Шевченко, Сініцький, Бугай, Іванов Артем, Суханінський.

Тренер: Хосе Кардосо.

Грати наприкінці серпня о четвертій дня – справжнє випробування для футболістів. Адже на стадіоні «Лтава» панувала справжня спека. Спекотно було на перших хвилинах було і захисникам «Ворскли». Їм надали роботи нападники «Шахтаря». У результаті це вилилося у швидкий гол Борячука. Отримавши передачу з лівого флангу, Андрій обіграв воротаря і надіслав м’яча у дальній кут – 0:1.

Наступний небезпечний момент створив Зубков. Він пробив з гострого кута, і не влучив по воротах. Партнери потім виказували йому, мовляв треба було віддавати паса.

Полтавці відповіли наднебезпечною атакою. Авраменко виходив на ворота і двічі пробивав упритул, але воротар «Шахтаря» ліквідував загрозу. Через кілька секунд навіс з кутового замикав Бобров, але йому трішки не вдалося спрямувати м’яча головою у дальній кут. Авраменко зрештою зміг забити. Чудову передачу на Владислава віддав Одарюк – 1:1.

«Гірники» «огризнулися» ударом Шишки з дальньої дистанції – мимо. Міг заробити «дубль» і Борячук. Але Прокопенко врятував команду від неминучого голу. Прокопенко і далі продовжував творити дива на воротах, нівелюючи зусилля нападу «Шахтаря».

Полтавці, втім, також чудово діяли в атаці, навантажуючи захист суперника.

На початку другого тайму міг відзначатися Авраменко. Квасний «вирізав» чудову передачу, а Владислав пробив головою, зовсім трохи не вистачило точності. «Ворскла» продовжувала атакувати – ще один небезпечний удар – мимо. Загалом на початку першого тайму ініціативою впевнено володіли підопічні Олександра Омельчука. «Шахтар» відповів зі штрафного – мимо. Наступна їх атака була дуже небезпечною. Нападник «гірників» відіграв воротаря, пробивав по порожніх воротах, але Пернацький у підкаті зміг винести м’яча.

Наприкінці гри «Шахтарю» вдалося вирвати перемогу. Борячук зі штрафного за чудовою траєкторією спрямував м’яча у сітку воріт – 1:2. А в додатковий час Суханінський забив ще один гол – 1:3 у підсумку, повідомляє ФК "Ворскла"

Читайте також:Футбольна драма у Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter