Молодіжний склад «Ворскли» здолав «Кривбас»

Спорт
Андрій Іванов2 лютого 2016 о 18:03879 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодіжний склад «Ворскли» здолав «Кривбас»
ТМ. «Ворскла» U-21 – «Кривбас» (Кривий ріг) – 1:0

Молодіжний склад «Ворскли» здолав «Кривбас»Фото - ФК «Ворскла»

2 лютого. 2015. 12-00. Стадіон «Колос». Чкалове. +4.

Гол: Гасенко, 92.

«Ворскла» U-21 (перший тайм): Гравець на перегляді, Даллку Ардін, Остапенко, гравець на перегляді, Саків, Ічанський, Гаркуша, Шаповал, Пилиповець, Брага, Авраменко.

«Ворскла» U-21 (другий тайм): Вічний, гравець на перегляді, Алантьєв, Грабчак, Саків, Гаркуша, Ічанський, Брага, Олійник, Шаповал, гравець на перегляді.

Незважаючи на той факт, що на початку звітного матчу підопічні Олександра Омельчука більше контролювали м’яч, гра була рівною. Перший небезпечний момент створили Саків та Авраменко. Перший подавав з кутового, а другий пробивав головою, але м’яч полетів вище воріт. Схожий момент виник і декількома хвилинами пізніше. Знову Авраменко головою, проте на цей раз у руки воротаря. Поступово ініціатива остаточно і невідворотно перейшла до «ворсклян», повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

У другому таймі полтавці не збавляли свого атакувального запалу. Полтавці непогано комбінували, і врешті мали моменти. Зокрема Ічанський, після пасу Браги пробивав по воротах, але знову воротар виручив криворіжців. Найреальніший момент втратив Гасенко. Він отримав пас від гравця на перегляді, який відібрав м’яча у суперника, і пробив по воротах. Штанга врятувала суперників у цій ситуації. Проте Гасенко дуже швидко виправився. У самому кінці гри він точно пробив з гострого кута, і приніс перемогу «Ворсклі» - 1:0.

Нагадаємо, що криворізька команда наразі грає в чемпіонаті області. Гравці – переважно вихованці місцевої школи футболу.

Читайте також: Молодь «Ворскли» перемогла у контрольному поєдинку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter