Несподівана нічия юнаків «Ворскли»

Спорт
Андрій Іванов21 вересня 2015 о 09:001015 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Несподівана нічия юнаків «Ворскли»
«Ворскла» – «Олімпік» – 2:2

Несподівана нічия юнаків Максим Яременко забив двічі. Фото: УПЛ

Чемпіонат U-19. 8 тур. 20 вересня 2015. 15-00. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Яременко, 64, 72 – Хомутов, 60, Счастливцев, 90+3.

«Ворскла»: Вічний, Герасємчук, Максименко, Луценко, Остапенко, Мороз, Дедух, Дудка, Булеза (Дядик, 63), Антонюк (Муха, 70), Скиба (Яременко, 46).

Запасні: Улянюк, Іваночко, Бут, Давидко.

Тренер: Вадим Мандрієвський.

«Олімпік»: Котляров, Пісковий, Варварін, Счасливцев, Козлов, Янков (Бельчич, 80), Шарай С. (Геловані, 89), Хомутов, Пуди, Шарай В., (Масікевич, 78), Біленький.

Запасні: Кобель, Мороз, Бугай.

Тренер: Ігор Климовський.

Перший тайм проходив, що називається «з перемінним успіхом». Причому успіх був то на стороні однієї, то на стороні іншої команди. Одного разу небезпечно атакували полтавці. А іншого, вже «олімпійці» пробачили захист господарів поля.

На початку другого тайму полтавці пропустили гол. Владислав Хомутов бездоганно виконав штрафний удар, обвівши стінку – 0:1. Втім, полтавці не розгубилися і Яременко за кілька хвилин відновив паритет у поєдинку. І тут у команд наче відкрилося друге дихання. Вони розпочали організовувати стрімкі атаки на ворота суперників. За такою грою рахунок мав би змінитися. І таки змінився. Другий гол на рахунку Яременка. «Олімпійці» відповіли небезпечним штрафним. З тієї ж точки, з якої вони змогли забити. Але цього разу, м’яч не захотів залітати у кут. У наступній атаці, після удару головою нападника «Олімпіка», Максименко з лінії виніс футбольний снаряд. Та все ж на останній доданій хвилині «олімпійці» забили. Счасливцев, ніби повністю виправдовуючи своє прізвище, зміг вирвати нічию для своєї команди. Головою він пробив, м’яч від штанги стрибнув у ворота. 2:2 – несподівана розв’язка.

Читайте також: «Ворскла» перемогла «Олімпік»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter