Нічия "Ворскли" при неоднозначному суддівстві (відео)

Спорт
Андрій Іванов29 травня 2015 о 21:301097 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нічия "Ворскли" при неоднозначному суддівстві (відео)
«Зоря» і «Ворскла» забили одне одному по голу в кожному з таймів.

«Зоря» - «Ворскла» - 1:1

УПЛ. 26 тур. 29 травня. 2015. Запоріжжя. «Славутич-арена».

Нічия Антон Шиндер забив за "Ворсклу". Фото: isport.ua

Голи: Будківський, 42 – Шиндер, 67.

«Зоря» і «Ворскла» забили одне одному по голу в кожному з таймів.

«Останній бій – він найважчий» - на щастя, не у цьому випадку, адже «Ворскла» та «Зоря» всі свої завдання, у плані виходу до Єврокубків, вже вирішили. Навіть стартуватимуть обидві команди синхронно – у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Проте, після перемоги над «Чорноморцем» Василь Сачко, головний тренер «Ворскли», завірив, що його команда буде грати лише на перемогу. Що не кажи, четверте місце – краще п’ятого. Для цього необхідно було перемагати луганчан. Тим більше, що вірних вболівальників чимало приїхало у Запоріжжя, вони, як завжди, несамовито підтримували «Ворсклу».

Зі стартових хвилин більше атакувала «Зоря». Але це було лише тривання м’яча – без претензій на зміну рахунку. Перший удар у ствір воріт – на рахунку Будківського. Але спокійно Богуш накрив м’яч у ближньому куті. Потім відбулося ще кілька небезпечних атак біля воріт «Ворскли» - без результату для «Зорі». Один із ударів відмінно блокував Арменд Даллку.

Олександ Ковпак відповів за «Ворсклу» - потужно пробив Олександр вийшовши на ударну позицію з правого флангу. Микита Шевченко впорався з ударом. По-справжньому небезпечний момент виник у «Ворскли», коли головою пробивав Ковпак з подачі Турсунова, знову Шевченко парирував.

Не зважаючи на те, що завершення тайму було за «Ворсклою» забити вдалося «Зорі». Пилип Будківський, отримав передачу з лівого флангу і пробив у падінні головою. Дарма, що з явного офсайду – гол, все одно, зарахували – 1:0. «Зоря» мала ще напівшанс, але знову Даллку виконав свою роботу на відмінно, в останню мить вибив м’яча з під ноги нападника. На цьому перший тайм завершився.

На початку першого тайму Богушу довелося вступити в гру після удару Любеновича. Динамічний епізод. Надалі у «Ворскли» з’явився шанс відігратися. За спробу самосуду видалили Пилипа Будківський. Справа в тому, що у зіткненні з Даллку постраждав Караваєв, а «розбірки» влаштували Будківський з Турсуновим, обидва вони отримали по жовтій картці, для Пилипа вона стала другою. Виказував претензії легіонеру «Ворскли» українець, за те, що той необережно з ним зіграв. За це і був вилучений.

Тим часом, Турсунов зробив чудову передачу на Ковпака. Олександр пробив головою, але м’яч потрапив у поперечину. Наступна атака «Ворскли» була результативною. Даллку віддав передачу на 60 метрів, Ковпак поборовся на «другому поверсі» і відкинув на Шиндера. Антон пробив у дотик з лівої – точно у дальній кут – 1:1. Ковпак у наступній атаці зміг вивести свою команду вперед, але Шевченко вчасно відвів загрозу. Міг забити і Шиндер, але його удару головою не вистачило точності.

На 78-й хвилині арбітр Євген Арановський вирішив урівняти склади команд. Шиндер отримав по ногах ззаду (!) у штрафному. Відповідно, Антон впав і миттєво отримав другу жовту за симуляцію. Хоча зі сторони було видно, що фол був, а Шиндер і не намагався симулювати. Втім, арбітри свої рішення не змінюють. 10 на 10 продовжили грати команди. Таке враження, що суддя карав гравців за забиті голи, адже і Будківський і Шиндер відзначились у матчі.

«Ворскла» продовжувала атакувати, а «Заря» відсиджуватися в обороні. Останні хвилини були дуже напруженими. За кілька хвилин до кінця матчу на поле вийшов Йован Маркоскі, щоб спробувати щось змінити. Вболівальники розгорнули великий банер зі словами вдячності Йовану. Адже за інформацією фанів ця гра для Маркоскі – остання за полтавський клуб. На останні хвилини у штрафний майданчик «Зорі» прийшов навіть Станіслав Богуш. Але шансів не залишилося.

Попри останню нічию, команда має усі підстави на велику подяку від вболівальників за сезон. Прес-служба «Ворскли» також говорить «Величезне спасибі!» за сезон і Єврокубки. До зустрічи на нових, цікавих та переможних для «Ворскли» матчів, передає прес-служба ФК «Ворскла».

Нагадаємо, що молодіжний склад полтавської "Ворскли" виборов бронзові нагороди чемпіонату дублерів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter