Пішла із життя легенда полтавського футболу

Спорт
Юлія Обелець20 серпня 2014 о 17:011682 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пішла із життя легенда полтавського футболу
Сумну звістку принесло 20 серпня 2014 року полтавським уболівальникам - перестало битися серце чудового в минулому футболіста Юрія Москальця.

Пішла із життя легенда полтавського футболуЮрій Москалець. Фото з сайту vorskla.com.ua

За одними даними –17, за іншими – 18 років життя Юрій Іванович віддав полтавській команді майстрів, – повідомляють на сторінці ФК «Ворскла» у соцмережі. – Пережив з нею і злети, і падіння, радів славним перемогам і переживав гіркоту поразок. І всі ці роки він залишався вірний Полтаві, так і не залишивши її, хоча привабливих пропозицій у талановитого гравця було достатньо.

Будучи за своїм амплуа півзахисником, Москалець забив 75 голів - це другий, після Івана Шарія, показник серед всіх бомбардирів головної команди Полтави за історію.

- Ми виходили на поле грати не заради грошей, хоча нам платили, звичайно, більше, ніж робочим на підприємствах. Це не секрет, але все ж ті суми ніяк не можна порівняти з нинішніми гонорарами гравців. Вдома ми намагалися завжди радувати своїх уболівальників. Ми не могли грати погано вже лише тому, що нам було просто соромно програвати перед своїми глядачами, - говорив Юрій Москалець в одному зі своїх інтерв'ю ...

Пішла із життя легенда полтавського футболуПомер Юрій Москалець. Фото з соцмережі

Поховають спортсмена у четвер, 21 серпня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter