"Полтава" здобула першу перемогу (відео)

Спорт
Андрій Іванов27 серпня 2015 о 10:589641 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Полтава" здобула першу перемогу (відео)
В рамках п'ятого туру ФК «Полтава» на своєму полі приймав «Нафтовик» з Охтирки.

Після півторатижневого відпочинку, обумовленого кубковими поєдинками, чемпіонат Першої ліги повернувся на стадіони.

полтава

До гри клуби підходили з різним настроєм, адже полтавці в цьому році ще не знали смаку перемог і знаходилися на незвичній для себе чотирнадцятого позиції, охтирці навпаки - перебували в лідерах дивізіону, маючи в своєму активі лише перемоги. Однак на відміну від нинішнього турнірного становища, статистика протистояння цих клубів була зовсім не на користь поточного лідера: у шести офіційних поєдинках «городяни» святкували двічі перемогу, три рази команди розписували мирову і лише одного разу переможцями ставали «нафтовики». Як виявилося, полтавці у звітному поєдинку вирішили не псувати статистику очних протистоянь.

Вже з перших секунд матчу «біло-чорні» кинулись до воріт суперника. Семенець мав шанс вийти один на один з голкіпером гостей, проте його прорив перервав Іраклій Циколія. Згодом Зозуля і Кравченко пробивали з дальньої дистанції, але неточно. Незабаром все той же Зозуля міг замикати навіс від Насибуліна, проте капітана «Полтави» на мить випередив Бояринцев. І все ж після тривалої активності господарів гра повернулася в центр поля. Відкрити ж рахунок «городяни» змогли вже в середині першого тайму: Семенець обробив м'яч після прострільну передачу від Масалова і відправив «шкіряний» у сітку - 1:0.

полтава

Наприкінці тайму обидві команди активізувалися, двічі мали шанс зрівняти рахунок «жовто-чорні», однак Сторублевцев з перспективною позиції відправив м'яч вище воріт. Натомість футболісти «Полтави» не стали відкладати другий гол у довгий ящик і подвоїли свою перевагу. Рогозінський віддав передачу, а Олексій Зозуля її грамотно завершив - 2:0.

Другий тайм для господарів, які мали хороший гандикап, почався дуже напружено. Вже на 48-й хвилині відквитати один гол зуміли гості: Ігор Прокурор виграв верхову боротьбу, після чого відправив м'яч у дальній від Кучинського кут воріт - 2: 1. Подальша гра була насиченою моментами у бік наших суперників, тільки Валерій Рогозінський двічі міг відзначитися. Наприкінці зустрічі на 81-й хвилині полтавчанин Семенець поставив жирну крапку в грі, зробивши рахунок 3:1.

Отже, ФК «Полтава» поступово набирає хід і здобуває першу перемогу в чемпіонаті, завдавши першої втрати очок поточним лідеру.

Фото, відео та текст: Прес-служба ФК "Полтава"

Читайте також: Полтавські спортсмени на чемпіонаті світу догребли до медалей

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter