Полтавські школярі стали чемпіонами України з гирьового спорту

Спорт
Надія Труш1 травня 2015 о 17:401540 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські школярі стали чемпіонами України з гирьового спорту
У змаганнях Всеукраїнського турніру пам’яті Касьяна перемогу розділили збірна Полтавської та Дніпропетровської областей, третє місце посіла команда Житомирської області.

Днями Кобеляки приймали змагання офіційного чемпіонату України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, всеукраїнські змагання серед школярів з гирьового спорту та традиційний Всеукраїнський турнір з гирьового спорту серед юнаків та дівчат пам’яті народного лікаря М.А. Касьяна. Змагання проходили на базі спортивного комплексу Кобеляцької ДЮСШ «Іскра».

Полтавські школярі стали чемпіонами України з гирьового спортуПолтавські школярі стали чемпіонами України з гирьового спорту

Участь в змаганнях взяли 115 спортсменів з Полтавської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Житомирської, Рівненської, Сумської та Кіровоградської областей. У запеклій боротьбі чемпіонату України серед 18-річних юнаків перемогу розділили збірна Полтавської та Дніпропетровської областей, а третьою стала команда Житомирської області.

В змаганнях серед школярів віком 16 років і молодші перемогу здобула команда Полтавської області, друге місце посіла команда Дніпропетровської області, третє місце виборола команда Харківської області.

У змаганнях Всеукраїнського турніру пам’яті Касьяна перемогу розділили збірна Полтавської та Дніпропетровської областей, третє місце посіла команда Житомирської області.

На цих змаганнях збірна команда Полтавської області мала 12 представників із Кобеляцького району, які показали достойні спортивні результати. Валерія Величко у ваговій категорії 63 кг серед школярок на гирі 16 кг виборола третє місце. Сніжана Скубій у ваговій категорії 58 кг на гирі 16 кг та Кулик Руслана у ваговій категорії + 63 кг на гирі 16 кг стали чемпіонками України серед школярок. Олег Нестеренко у ваговій понад 78 кг на гирях 16 кг виборов третє місце. На гирях 12 кг Максим Телятник посів четверте місце, Михайло Федоровський на гирях 24 кг серед 18-річних юнаків посів четверте місце. Леся Варич посіла п’яте місце серед школярок. Головним суддею змагань був знаний у Кобеляках спортсмен, чемпіон світу Артем Письмак.

Переможці чемпіонату України будуть включені до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, що пройде в м.Варни (Болгарія) на початку цього літа.

До теми: Полтава на вік-енд перетворилася на столицю екстремального спорту (фоторепортаж+відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter