Полтавські тхеквондисти привезли 14 медалей з Всеукраїнського турніру

Спорт
Андрій Іванов8 жовтня 2015 о 10:491051 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські тхеквондисти привезли 14 медалей з Всеукраїнського турніру
Полтавці продовжують готуватися до Чемпіонату України.

Полтавські тхеквондисти привезли 14 медалей з Всеукраїнського турніруФото: poltavawtf.blogspot.com

В Дніпродзержинську пройшов традиційний турнір «Золотий даянг». Більше 300 тхеквондистів з 22 команд змагались за нагороди. Полтавську федерацію тхеквондо представляли 22 спортсмени і 14 з них привезли в Полтаву різні нагороди.

Чемпіонами змагань стали: Щербак Евгенiй (тренер Шавиро Юрій) Колесова Дар'я, Рябцева Дар'я, Коновал Анастасiя (тренер Ступак Віталій).

Друге місце вибороли: Луговець Данило, Ступак Катерина, Червоний Iван, Романько Владислав, Романько Вячеслав. Третє: Щербань Володимир, Айдін Егор, Гаврись Назар, Штефанець Ігор, Вовк Роман.

Змагання у Дніпродзержинську є одними з фінішних на етапі перед Чемпіонатом України, що незабаром розпочнеться у Харкові. Попереду декілька спарингових тренувань та остаточне затвердження списку вихованців для участі у головних змаганнях цього року, передає poltavawtf.blogspot.com.

Читайте також: «Ворскла» зіграє товариську гру з сусідами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter