Полтавці виступали на Кубку з тхеквондо корейського посла

Спорт
Андрій Іванов16 травня 2016 о 17:111789 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці виступали на Кубку з тхеквондо корейського посла
В Києві завершився Всеукраїнський відкритий турнір з тхеквондо ВТФ «Kубок Посла Республіки Корея в Україні»

1Фото - poltavawtf.blogspot.com

Вихованці Полтавської ДЮСШ № 4 що тренуються в Полтавській федерації також взяли участь в престижних змаганнях. Змагалися більше 700 спортсменів, в трьох вікових категоріях з 52 команд України, Молдови, Білорусії змагались в продовж двох днів за нагороди.
Серед вихованців Полтавської школи тхеквондо кращими у своїх вагових категоріях стали.

Серед молодших юнаків у ваговій категорії до 37 кг. Ігор Гаврилко виборов 1 місце (тренер Вікторія Терещенко). Не було рівних і Кирилу Подолянвагова до 37 кг. (кадети) – 1 місце (тренер Віталій Ступак). Кирил виграв одну з най чисельніших категорій у якій було 36 спортсменів. Тож до золотої нагороди Полтавський спортсмен провів 5 поєдинків у яких отримав перемоги над суперниками, два поєдинки Кирил завершив достроково з явною перевагою. Срібло турніру у ваговій категорії понад 45 кг серед молодших юнаків виборов Володимир Щербань.(тренер Віталій Ступак)

Також гарний результат показали і вихованці Юрія Шавиро, Денис Савицький та Олександр Литвин виграли по два поєдинки у своїх суперників, але за вихід до полуфіналу зазнали поразки тож результат 5 місце на Kубку Посла Республіки Корея в Україні, повідомляє сайт Федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області.

Читайте також: «Ворскла» зіграла останній матч сезону. Попереду Ліга Європи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter