Санжар Турсунов повертається в «Ворсклу»

Спорт
Андрій Іванов26 серпня 2016 о 08:03950 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Санжар Турсунов повертається в «Ворсклу»
​Півроку провівши в Катарі, де виступав за клуб «Умм-Салаль», півзахисник повернувся до «Ворскли».

Санжар Турсунов повертаэться в Фото та текст - прес-служба ФК «Ворскла

25 серпня він разом із дружиною та маленькою донечкою прилетів до міжнародного аеропорту міста Харкова, звідки його забрали клубним мікроавтобусом. Із Дохи з собою Санжар узяв зо п’ять великих валіз та ще кілька маленьких сумок. На час, доки не знайде житло, Санжар оселився в одному з готелів у самісінькому центрі міста.

29-річний узбецький виконавець середньої лінії не приховує, що скучив за містом, де його любили, яке любив сам.

– Коли я отримав запрошення від клубу з Дохи, ми саме були на тренувальних зборах у Туреччині, тому не зумів належним чином попрощатися з полтавськими уболівальниками. Добре, що зараз є привід сказати їм «привіт», поспілкуватися. Та попереду ще багато роботи. Мене переповнює бажання якомога швидше допомогти моїй команді.

В головному офісі клубу перший віце-президент «Ворскли» Олег Лисак та новобранець, якого можна так назвати з величезною натяжкою, Санжар Турсунов поставили підписи під річною трудовою угодою.

Завтра в Прем’єр-Лізі Турсунова мають внести в заявку «Ворскли» на сезон 2016/2017. За «Ворсклу» Санжар Турсунов провів до цього часу 52 поєдинки, в яких вісім разів відзначався забитими м’ячами.

Читати також: Гравця «Ворскли» викликали до молодіжної збірної України

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter