У Глобиному відбудеться турнір пам’яті радянського спортсмена

Спорт
Надія Труш9 вересня 2016 о 17:021075 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Глобиному відбудеться турнір пам’яті радянського спортсмена
У Глобиному проведуть спортивний турнір з вільної боротьби серед юнаків 2004 року народження та молодших вікових груп, присвячений пам’яті майстра спорту СРСР Сергія Олійника.

У Глобиному відбудеться турнір пам’яті радянського спортсменаУ Глобиному відбудеться турнір пам’яті радянського спортсмена. Фото zik.ua

Захід відбудеться 10 вересня на центральному стадіоні міста Глобине «Старт», йдеться у повідомленні на сайті Глобинської міськради.

Свято проходитиме з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. В програмі – змагання з волейболу, футболу та вільної боротьби.

В рамках святкування відбудеться спортивний турнір з вільної боротьби серед юнаків 2004
року народження та молодших вікових груп, присвячений пам’яті майстра спорту СРСР Сергія Олійника.

Організатори турніру з вільної боротьби – Глобинська РК ДЮСШ та відділення вільної боротьби «Фанат» цієї спортивної школи.

Не менш цікавим обіцяє бути і виступ юних футболістів молодшої групи з футбольної команди ФК «Глобине». Вони обіцяють продемонструвати, як професійно в них проходить тренувальний процес та зіграти «двохсторонку» – футбольний матч двома складами цієї команди.

Тим часом у Полтаві відзначати День працівників фізкультури та спорту уже розпочали. Розіграли 15 велосипедів. Призи вручав особисто міський голова Полтави Олександр Мамай. Редакція «Кола» уже звернулася до Полтавської міськради з відповідним запитом, очікуємо на нього відповідь.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter