У Полтаві фізкультурникам вручили премії, одному – квартиру (фото)

Спорт
Юлія Обелець11 вересня 2014 о 18:442332 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві фізкультурникам вручили премії, одному – квартиру (фото)
11 вересня в Полтаві вітали зі святом спортсменів. Дарували грамоти, відзнаки, премії, а декому пощастило отримати ще й квартиру.

Другу суботу вересня відзначають День фізичної культури та спорту, міське свято з цього приводу провели сьогодні. Зібрали фізкультурників у Палаці дитячої та юнацької творчості.

У Полтаві фізкультурникам вручили премії, одному квартиру (фото)

На початку дійства міський голова Олександр Мамай зачитав про досягнення полтавських спортсменів – згадували наших земляків, які стали призерами чемпіонатів світу, Європи, України. Вітали багатьох паралімпійців. Стоячи аплодували в залі мамі одного з тренерів плавання ДЮСШ «Юність-1», який нині бере участь в АТО.

Потім очільник міста вручив грамоти з відзнаками та премію. Журналістів запевнив, усі працівники-фізкультурники повинні отримати по 300 гривень. А деяким юним спортсменам пообіцяв стипендію мера. Щодо квартири зауважив, що отримає її людина, яка, понад 14 років стояла на черзі.

Такий подарунок чекав на Віталія Зінченка, директора ДЮСШ «Колос».

– Хочу зазначити, квартиру вручаємо людині, яка працює у школі
обласного підпорядкування, проте цим показуємо, що не ділимо на наших і не наших спортсменів, всі вони – наші, – сказав Олександр Федорович.

Проте забирати сертифікат вийшла на сцену дружина Наталія та дві доньки, оскільки Віталій Зінченко був на чемпіонаті світу з вільної боротьби.

Олександр Мамай вручив сертифікат на квартиру сім'ї Віталія Зінченка

Усім присутнім у залі на завершення подарували концерт.

Довідково: у Полтаві працює 183 тренер, які виховують понад 6,5 тисяч спортсменів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter