У Полтаві пройшли всеукраїнські змагання з тхеквондо

Спорт
Андрій Іванов24 березня 2015 о 17:111749 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пройшли всеукраїнські змагання з тхеквондо
У Полтаві 21 березня відбувся Відкритий всеукраїнський турнір з тхеквондо ВТФ «Olympic Star».

У Полтаві пройшли Всеукраїнські змагання з тхеквондоФото: poltavawtf.blogspot.com

У Полтаву в спортивний комплекс УМВС «ДИНАМО» приїхали спортсмени 25 команд. Спортсмени вели боротьбу, як в особистій, так і в командній першості. Вони змагалися за головний кубок турніру та особисті нагороди. Турнір «Olympic Star» можна назвати одним з найпопулярніших в Україні. На килим у боротьбі за нагороди вийшли понад 570 тхеквондистів із Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, Києва, Сум, Харкова, Ірпеня, Дніпродзержинська, Конотопа, Дружківки, Кременчука, Миколаєва, і більше 100 юних спортсменів з Полтави.

В загальнокомандному заліку перемогу вибороли спортсмени Полтавської Федерації тхеквондо ВТФ - перше командне місце і головний кубок «Olympic Star-2015», друге командне місце вибороли вихованці ДЮСШ №2 Харкова, «Школа спорту» з міста Київ завоювала бронзу.

Перші місця у своїх вагових та вікових категоріях вибороли: Аміна Баккаєва, Єлизавета Лазарєва, Софія Самбурська, Анастасія Коновал, Катерина Ступак, Кирило Подолян (тренер Віталій Ступак), Олександр Маркітан (тренер Андрій Нечитайло, Ірма Туразіані), Ігор Гаврилко (тренер Вікторія Терещенко). По 16 спортсменів завоювали «срібло» та «бронзу».

– Ми раді були бачити на нашому традиційному турнірі «Olympic star» кращих тхеквондистів із різних областей, говорить Юрій Шавиро, директор турніру. – Приємно відзначити що в цьому році змагання зібрали рекордну кількість учасників, боротьба за призи була дуже напружена. Намагаємося із кожним роком підвищити організаційний рівень, для цього прикладає максимум зусиль весь наш згуртований колектив. Участь у нашому турнірі – це неабиякий досвід для кожного спортсмена. Вірю, що серед учасників змагань були юні спортсмени, які в подальшому неодноразово піднімуться на п’єдестал, прославляючи Україну!

Змагання пройшли за підтримки Федерації тхеквондо ВТФ України, Полтавського обласного відділення НОК України, федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter