У Полтаві провели шкільний турнір з пляжного волейболу

Спорт
Андрій Іванов7 вересня 2016 о 15:011163 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві провели шкільний турнір з пляжного волейболу
У місті пройшов перший турнір з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат шкільного віку 16, 15 та 14 років, тобто 9, 10 та 11 класів.

У Полтаві провели шкільний турнір з пляжного волейболуПереможці турніру серед хлопчачих команд Олексій Пилюгін та Сергій Гутиря. фото Андрія Іванова

У турнірі брали участь 10 команд дівчат та дев’ять – хлопців.

– Дівчата грали за правилами пляжного волейболу, тобто команда, що програла дві гри – вибувала, – розповіла Ірина Юрченко, тренер спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №2. – Хлопці ж змагалися за коловою системою, тобто кожна команда грала з кожною та набирала очки.

У результаті змагань серед хлопців перемогли Сергій Гутиря та Олексій Пилюгін. Другими були: Максим Таран та Дмитро Баклицький, третіми: Богдан Утвенко та Артем Станіславчук.

– Не дуже легко було перемогти, але ми дуже старалися, – говорить Олексій Пилюгин, гравець команди-переможця. – Усі ігри вдалося виграти 2:0 за партіями. У пляжному волейболі зовсім по іншому потрібно приймати м’яча, іноді не встигаєш підстроюватися. Ми більше звикли до класичного волейболу, а пляжний – більш складний для спортсменів. Але гра цікава, сильні суперники, раді, що перемогли.

– Ми не перший раз граємо у пляжний волейбол, – розповів його партнер по команді Сергій Гутиря. – Неодноразово займали перші місця. Є багато відмінностей між класичним волейболом та пляжни. Тут потрібно набагато більше площі займати і правильно розташовуватися на майданчику.

Серед дівчат не було рівних команді, яка складалася з Єлизавети Марченко та Владислави Малько, на другому місті – Вікторія Дабека разом з Аліною Бондаренко, а на третьому – Євгенія Хобер у парі з Ярославою Майстренко.

Переможці отримали кубки, а призери – медалі. Підтримку в організації змагань здійснив Фонд Братів Паліченків.

Читайте також: Юний воротар «Ворскли» у складі збірної України став четвертим на міжнародному турнірі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter