Юний воротар «Ворскли» у складі збірної України став четвертим на міжнародному турнірі

Спорт
Андрій Іванов7 вересня 2016 о 10:35801 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юний воротар «Ворскли» у складі збірної України став четвертим на міжнародному турнірі
Збірна України віком гравців до 20 років провела завершальні матчі на турнірі Стевана Вілотіча.

Команда Володимира Циткіна на міжнародному товариському турнірі Стевана Вілотіча у Сербії зіграла проти однолітків з Франції. У боротьбі за третє місце на турнірі українці програли з рахунком 1:2. У цій зустрічі на 20-й хвилині рахунок відкрила французькФото - timenews.in.ua

Команда Володимира Циткіна на міжнародному товариському турнірі Стевана Вілотіча у Сербії зіграла проти однолітків з Франції. У боротьбі за третє місце на турнірі українці програли з рахунком 1:2.

У цій зустрічі на 20-й хвилині рахунок відкрила французька збірна. Українці відповіли голом наприкінці першого тайму. У другій половині гри сильнішими виявилися «триколірні», які змогли утримати свою перевагу до кінця матчу.

За підсумком усіх матчів місця на турнірі Стевана Велотіча розподілилися наступним чином: Сербія Ізраїль Франція Україна США Угорщина Раніше юнацька збірна України U-19 на цих змаганнях переграла Ізраїль з рахунком 2:1, але мінімально програла Угорщині у другому матчі.

Нагадаємо, що у цій команді виступає гравець юнацького складу «Ворскли» - воротар Вадим Шевчук.

Читайте також: Як «Ворскла» перемогла у контрольному матчі «Олександрію»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter