У Полтаві провели турнір з боулінгу для дітей з особливими потребами

Спорт
Андрій Іванов23 грудня 2015 о 15:581231 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві провели турнір з боулінгу для дітей з особливими потребами
Діти з багатодітних сімей та з вадами слуху сьогодні, 23 грудня, змагалися між собою з боулінгу. Захід проходив в одному з боулінг-клубів міста.

У Полтаві провели турнір з боулінгу для дітей з особливими потребамиУ змаганнях взяли участь більше 100 дітей. Фоторепортаж Андрія ІвановаТаку акцію проводять вже другий рік поспіль. Вона має назву «Між нами немає меж», повідомила Ганна Шпортун з відділу управління сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА. Діти з особливими потребами мають змогу безкоштовно зіграти зі своїми друзями. Цього року захід відвідали більше 100 дітей. Кожен із них отримав солодкий подарунок.

Вихованець Полтавської спеціальної школи для глухих дітей Валерій розповів, що в боулінг грає не вперше.

– Мені дуже подобається ця гра, – пояснив Валерій. – Я приходив раніше та грав разом зі своєю родиною. На жаль, мені не вдалося перемогти. Найбільше я здобував близько 80 балів. Зате моя мама виявилася найкращою в родині. Я полюбляю боулінг, але поки що новачок у ньому.

Звісно, як і у будь-якому змаганні тут були і свої переможці. Проте, ніхто з учасників не ставив собі за мету вибороти першість. Головне відпочити та поспілкуватися з друзями.

Читайте також: «Ворскла» поповнилася нападником

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter