У Полтаві змагалися з екстремального велоспорту (ФОТО)

Спорт
Андрій Іванов5 квітня 2016 о 15:291739 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві змагалися з екстремального велоспорту (ФОТО)
Більше 150 учасників брали участь у перегонах з гори на велосипеді

У Полтаві змагалися з екстремального велоспортуФоторепортаж Володимира Орлова

3 квітня на Полтавській трасі «South Park» (з англійської - Південний парк) проходив перший етап Кубку України з міні-даунхілу.

Більше півтори сотні учасників з усієї України приїхали, щоби позмагатися на полтавських схилах у швидкісному спуску з гори на велосипеді. Їх розподілили на п’ять категорій: юніори (учасники молодші за 18 років), любителі, еліта (досвідчені гонщики), майстри (30 років і старші) та дівчата.

Траса видалася дуже складною, адже через складні погодні умови, вона перетворилася на суцільний багневий котел. Тому учасникам потрібно було боротися не тільки з часом, а й зі складною трасою.

У результаті заїздів в категорії «еліта» переміг Єгор Примачок, Руслан Ефремян – другий, Валерій Косічкін – третій. Серед «любителів» найкращим був Ігор Вічкан, на другому місці – Ігор Гордон, а Кирило Шуклінов – на третьому. Найшвидший «майстер» – Єген Іващенко, у Олександра Грибіника – друге місце, а у Юрія Демирського – третє. У категорії «юніори» перемогу святкував Ігор Шишлов, Антон Боровик – другий, а Владислав Шакін – третій. Найменш чисельною була група «дівчата» усього дві учасниці: Віра Шахматова – перша, а Анна Погоріла – друга.

Довідка «Кола»:

Даунхіл, це швидкісний спуск на гірському велосипеді по спеціальній трасі. Траси міні-даунхілу короткі, вони представляють з себе подобу на відрізок траси даунхілу.

Читайте також: У Полтаві пройдуть перегони автомобілів проти часу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter