Відбулися перші ігри на полтавському товариському турнірі на честь відомого тренера

Спорт
Андрій Іванов8 лютого 2016 о 19:371048 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відбулися перші ігри на полтавському товариському турнірі на честь відомого тренера
Під Полтавою, у селищі Копили, на тренувальній базі ФК «Полтава» розпочався кубок на честь видатного тренера «Ворскли» та почесного резидента ФК «Полтава» Віктора Пожечевського.

Відбулися перші ігри на полтавському товариському турнірі на честь відомого тренераВіктор Пожечевський. Фото - ФК «Ворскла»

Відзначимо, що 4 лютого Віктору Пожечевському виповнилося 65 років.

Що ж до турніру, то ці товариські змагання започаткували рік тому, щоби заповнити паузу в міжсезоння. У ньому беруть участь шість команд. Чотири професійні: ФК «Полтава», «Суми», «Нафтовик» (Охтирка), «Мир» (Горностаївка) та два аматорських: «Динамо» (Решетилівка), «Вільні агенти» (Полтава).

У перший день змагань «Полтава» здолала «Динамо» з Решетилівки – 4:2. За останніх до речі в складі грав відомий полтавським вболівальникам півзахисник Олег Краснопьоров. У другому матчі «Суми» здолали «Нафтовик» - 1:0. А от третій матч приніс першу несподіванку турніру, якщо враховувати статус суперників. Аматори «Вільні агенти» здолали представників другої ліги «Мир» - 1:0, повідомляє сайт ФК «Полтава».

Читайте також: «Кремінь» виходить у плей-офф

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter