"Ворскла" достроково оформила вихід у Лігу Європи (відео)

Спорт
Андрій Іванов25 травня 2015 о 10:2715261 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" достроково оформила вихід у Лігу Європи (відео)
Полтавська «Ворскла», впевнено перегравши одеський «Чорноморець», вже офіційно та достроково оформила вихід до Ліги Європи.

«Ворскла» - «Чорноморець» - 2:0

Полтавці тріумфують. Фото: ФК "Ворскла"

УПЛ. 25 тур. 24 травня. 19-30. Полтава. Стадіон «Ворскла». Голи: Громов, (19), Ковпак, (42).

Голи: Громов, (19), Ковпак, (42).

Стартові хвилини не були дуже швидкісними. Приємно відзначити, що була певна територіальна та ігрова перевага «Ворскли». Небезпечно грав Шиндер, замикаючи головою навіс з правого флангу. Втім, м’яч покотився вздовж лінії воріт, і, на жаль нікому було заштовхнути його в ворота. Далі трохи атакував «Чорноморець», втім витиснути нічого не вдалося. А от «Ворскла» дуже продуктивна провела наступні кілька хвилин. Ковпак пробивав головою, але цей удар не був дуже небезпечним, Паст дуже добре впорався з ним. Наступна ж атака полтавців вдалася на всі 100 відсотків. Громов пройшов по центру, отримав чудовий пас від Турсунова, моментально прискорився, увійшов у штрафний і точно пробив у дальній кут – 1:0. Чудова атака – чудовий гол!
Громов, через 10 хвилин, мав спробу забити ще, але з його ударом з далекої відстані впорався воротар. Тим часом, у протилежних воріт все було спокійно. Капітан Даллку з партнерами по обороні тримав половину поля на замку. По-справжньому небезпечний момент виник у воріт Непогодова лише на 42-й хвилині. Слінкін упіймав на дальній штанзі навіс партнера і сильно пробив зльоту – значно вище воріт.

«Ворскла» відповіла дуже переконливо. Громов пробив по воротах, м’яч зачепив Ковпака, і від Олександра залетів у ворота. 2:0 – з таким рахунком закінчився перший тайм. Зазначимо, що підтримка протягом матчу у «Ворскли» була шикарна. Увесь стадіон єдиним зичним голосом вів команду уперед. «Диригували» цим «хором» полтавські ультрас.

Другий тайм також розпочався не квапливо. Виникла невеличка «пожежа» у штрафному «Ворскли», але змогли її загасити захисники на чолі з Непогодовим. «Чорноморець» продовжував створювати напівмоменти, проте без небезпеки. А один раз дуже добре виручив Непогодов випередивши нападника, який міг замкнути передачу справа. Полтавці впевнено контролювали гру. Могли вони забити ще, чудова комбінацією вивели на удар Скляра. Той зробив все як треба – потужно пробив у дальній кут. Але Паст зробив просто запаморочений сейв, який сміливо може претендувати на сейв туру.

Після матчу команда та фани зробили дуже яскраву перекличку. До цього ж ультрас влаштували піротехнічне шоу, дякуючи команді за Єврокубки. А от Василь Сачко, скромно відмітив, що це заслуга як, гравців, тренерів, персоналу «Ворскли» та і усіх вболівальників та усієї Полтави, повідомляє прес-служба ФК "Ворскла".

Відео - ФК "Ворскла"

Нагадаємо, що перед матчем відбувся марш фанатів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter