"Ворскла" - "Карпати": дубль полтавського джокера (відео)

Спорт
Андрій Іванов18 жовтня 2015 о 21:491109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" - "Карпати": дубль полтавського джокера (відео)
«Карпати» - «Ворскла» - 1:3

Олег Бараннік "відвантажив" "Карпатам" двічі. Скріншот з трансляції.

ЛПМ. 11 тур. 18 жовтня. 2015. Львів. Стадіон «Україна».

Голи: Турсунов, 4 (автогол) – Бараннік, 37, 49, А.Ткачук, 72.

Завдяки двом голам Баранніка, який змінив травмованого Ковпака, та голу Андрія Ткачука «Ворскла» на виїзді впевнено здолала львівські «Карпати».

Матч розпочався з неприємностей для полтавців. Навіс з правого флангу від Голодюка, Турсунов намагався винести м’яч зі штрафного, але за неймовірною траєкторією надіслав його у ворота своєї команди – 1:0. Наступний свій момент «карпатівці» організували вже самі, Худоб’як віддав чудовий пас п’ятою на Кожанова, Денис пробив, але вище воріт.

У «Ворскли» момент мав Ковпак. З правого флангу навісив Сапай, а Ковпак увірвався у штрафний і пробив головою, але не влучив у дальній кут. «Ворскла» усіма силами намагалися йти вперед та створювати напругу біля воріт «Карпат».

Найцікавіші події розгорталися в останні десять хвилин тайму. Спочатку «Карпати» провели чудову контратаку. Голодюк віддав гостру діагональну передачу на Худоб’яка, Ігор опинився сам на сам з Богушем, але переграти досвідченого кіпера не зміг. М’яч відскочив до Мірошніченка, який зміг таки пробити повз Богуша, але Станіслава підстрахував Сімінін, відбивши футбольний снаряд ногою.

Надалі ж все вкотре спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Турсунов виконав чудовий навіс с правого флангу, а Бараннік, який кілька хвилин до свого голу замінив травмованого Ковпака, головою відправив м’яча у ворота – 1:1.

Останні хвилини тайму запам’яталися двома пострілами Турсунова – вище воріт. Якщо ж узагальнити події першої половини гри, можна констатувати, що Санжар Турсунов зміг з лихвою реабілітуватися за автогол.

Другий там, на відміну від першого, для «Ворскли» розпочався вдало. Даллку «вирізав» передачу з правого флангу, а Бараннік знову краще за всіх обрав позицію і головою спрямував м’яча у дальній кут – 1:2. Місцеві вболівальники настільки були незадоволені ходом гри, що навіть влаштували димову завісу над штрафним майданчиком своєї команди. Мабуть, замаскували ворота від Баранніка. Гру призупинили, а дим, тим часом розповсюдився на весь стадіон. Полтавські фанати, які приїхали підтримати свою команду, скористалися паузою та затягнули: «Вперед, Полтава!». Ситуація з поля видимістю поля трохи покращувалася. Зрештою матч поновили, перерва тривала хвилин десять.

«Карпати» пішли вперед і організували дві непогані атаки. На вістрі обох був Кожанов, але в першому випадку він не влучив у ворота, а в другому – удар відбив Богуш. А добивання «карпатівця» блокував Сімінін.

Полтавці відповіли результативно. Тричі полтавці пробивали по воротах у чужому штрафному і тричі удари блокували. В результаті, Бараннік зміг лежачи на газоні відкинути м’яча на Ткачука. Андрій потужним ударом з 12 метрів надіслав м’яча у верхній кут – 1:3. Андрій, до речі, пам’ятає ту частину своєї кар’єри, яку провів у Львові, тому своєму голові у ворота колишньої команди не радів.

«Ворскла» продовжувала атакувати. Сімінін підключився до атаки і пробивав головою з гострого кута, захисник блокував цей удар. Зрештою «Ворскла» спокійно контролювала м’яч, не даючи суперникам розгорнути жодної атаки. Через паузу в грі, арбітр додав до основного часу 11 хвилин. Але і за цей час «Карпатам» нічого зробити не вдалося. Відзначимо тільки те, що в цьому матчі дебютував у Прем’єр-лізі молодий гравець «Ворскли» Володимир Одарюк. Вітаємо його, ти вітаємо «Ворсклу» з перемогою, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Молодь «Ворскли» здобуває виїзну перемогу над «Карпатами»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter