"Ворскла" крупно програла "Шахтарю" у чвертьфіналі Кубку України (відео)

Спорт
Андрій Іванов2 березня 2016 о 22:071548 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" крупно програла "Шахтарю" у чвертьфіналі Кубку України (відео)
«Ворскла» - «Шахтар» - 0:4

Фото - Фк "Ворскла"

Кубок України. Чвертьфінал. Перша гра. 2 березня. 2016. 19:30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Коваленко, 4, Феррейра, 56, Кучер, 58, Нем, 80.

Ті, хто чекав відновлення українського футболу в Полтаві , нарешті можуть зрадіти – вони дочекалися справжнього футбольного свята в своєму місті. Перший матч чвертьфіналу розіграшу Кубку України та ще й з таким суперником. Тут усі слова та представлення зайві – усі погляди на поле. Щоправда, результат трохи зіпсував загальне враження про свято футболу, але про все по порядку.

Початок матчу був не найкращим для полтавців. «Шахтар» на перших хвилинах впевнено контролював м’яча. І довів свою перевагу до голу. Марлос віддав передачу на Коваленко, вивівши того один на один з Непогодовим, Віктор технічно «підсік» м’яча на воротарем полтавців – 0:1.

«Шахтар» не зупинився і продовжив атакувати. Тайсон пробивав здалеку, але м’яч пролетів значно вище воріт. Перші ж небезпечні моменти у воріт «Шахтаря» стали виникати після навісів з флангу у виконанні крайніх захисників. Було видно неозброєним оком, що саме при таких атаках «Шахтареві» важко і некомфортно грати у захисті. Так було і під час штрафного у виконанні Бартуловіча, Дитятьєв з передачі хорвата пробивав головою – повз.

«Шахтар» організував небезпечну атаку, Коваленко вийшов сам на сам з Непогодовим обіграв його, але з гострого кута не наважився пробивати по воротах і м’яко накинув в район 11-метрової позначки – захисники м’яч винесли. Потім Марлос пробивав з передачі Срни, але не влучив у верхній кут.

Другий тайм розпочався з атак «Ворскли». Полтавці заробили штрафний, проте скористатися сповна своїм шансом не зуміли. А от «гірники» зі свого стандарту «витиснули» максимум. Штрафний метрах в 35 від воріт, Срна навісив в район 11-метрової позначки, а фактурний Факундо Феррейра головою переправив м’яча у дальній кут воріт – 0:2.

Через дві хвилини «Шахтар» забив третій. Коваленко пробив здалеку, Непогодов м’яч відбив, на фланзі футбольний снаряд підібрав Тайсон та «прострілив» вздовж лінії воріт. Олександр Кучер, який прийшов у штрафний на допомогу своїм форвардам, забивав уже в порожні ворота з кількох метрів – 0:3.

Ще через дві хвилини попередження отримав Олексій Дитятьєв. Ця жовта картка стала для центрбека другою. Тож, він змушений був достроково залишити поле. «Шахтар» створив ще низку небезпечних моментів. Зокрема Даріо Срна пробив з 25 метрів зі штрафного у стійку. Грати з того моменту залишалося ще 20 хвилин основного часу.

Цікавий ланцюг події відбувся на 79 та 80 хвилинах. Спочатку «Ворскла» організувала контратаку. Скляр віддав чудовий пас на Ребенка. Але Павло у боротьбі із захисником пробив вище воріт. Арбітр, втім, призначив кутовий, після якого «Шахтар» організував свою контр атаку. Тайсон і Веллінгтон Нем удвох організували серію швидких рухів та точних передач у контратаці, а потім перший пробив по воротах, а другий вдало зіграв на добиванні – 0:4.

Наостанок «Ворскла» організувала контратаку і мала можливість скоротити відставання у грі. Але, зрештою, м’яч до Хльобаса не дійшов. 0:4 – підсумок матчу і тепер на гру-відповідь у «Ворскли» надскладне завдання, прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: «Ворскла»: хто на новенького?

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter