«Ворскла» на досвіді здолала «Волинь» (+ВІДЕО)

Спорт
Андрій Іванов25 квітня 2015 о 19:371217 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» на досвіді здолала «Волинь» (+ВІДЕО)
«Ворскла» впевнено, як по результату, так і по грі, перемогли луцьку «Волинь».

«Ворскла» – «Волинь» – 2:0

УПЛ. 21 тур. 25 квітня. 2015. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Турсунов, 16, Сапай, 25.

«Ворскла» на досвіді здолала «Волинь»Фото: прес-служби ФК "Ворскла"

«Ворскла» впевнено, як по результату, так і по грі, перемогли луцьку «Волинь».

Перший небезпечний момент у матчі – Бікфалві пробив зі штрафного дуже потужно, але Богуш дістав м’яча у нижньому куті. Відповідь «Ворскли» була моментальною – Копак бив з гострого кута. Удар вийшов потужним і небезпечним, проте трохи зависоко. У одній з наступних атак гравець «Волині» Кобахідзе пробив по воротах із хорошої позиції – мимо. На «другому поверсі» вдало грали Мємєшев та той же Бікфалві, але точності їхнім ударам головою не вистачало.

Надалі ініціативу перехопила «Ворскла». Шиндер здорово зіграв на лівому фланзі атаки, а потім віддава в центр штрафного. М’яч, зрикошетивши від когось з гравців, відскочив на ногу Турсунову. Санжар знаходився один перед воротами, тому свого шансу не втратив. 1:0 – «Ворскла» виходить вперед. І тут-же полтавці мали шанс забити вдруге. Шиндер, після навісу, пробивав з гострого кута головою – Шуст на місці.

Втім, другий гол не забарився і він дуже схожий був на перший. От тільки цього разу виконавець інший. Турсунов віддав пас з лівого флангу, а Вадим Сапай замкнув дальню стійку, відправивши м’яча (рикошетом від воротаря) у порожній кут воріт – 2:0. Цими двома голами полтавці збили атакуючий запал гостей. І самі перейшли в атаку.

Мали кілька шансів відзначитися полтавці. Бив сильно Сапай, але влучив у свого ж партнера. Шиндер віддавав пас п’ятою на Громова, але Шуст вчасно вискочив із воріт і м’яча забрав. Після цього полтавці організували ще одну перспективну атаку. Шиндер тікав від захисників та, на жаль, не помітив партнера, який рухався паралельним курсом. Точніше, коли помітив, було вже запізно. Тож Антон обіграв захисника і пробив сам – у руки Шусту. Загалом слід констатувати, що кінець тайму був повністю за «Ворсклою» - вони не давали продихнути суперникам. Шусту у воротах було зовсім не солодко. Як і футболістам «Волині» під час перерви. Адже Віталій Кварцяний просто мав роздати на горіхи своїм підопічним за таку гру. А це він вміє…

Полтавці продовжили атакувати і в другому таймі. Знову небезпечні атаки і контроль м’яча, причому в певнено і на чужій половині поля. Турсунов виходив сам на сам з воротарем, але Парцванія в останню мить зміг вибити м’яча з під ніг у узбецького легіонера.

Тим часом, «Волинь» стала дуже багато атакувати. от тільки результату, чи бодай небезпеки це не несло. Якщо говорити про загальний темп гри, то він знизився. Чи то «Ворскла» вміло його збила, чи то «Волинь» не могла прискорити швидкості. Полтавці настільки вміло тримали оборону і прессингували, що іноді гравцям «Волині» доводилося просто «бити по аутах».

Крім того, контргра «Ворскли» була більш небезпечною, ніж постійні атаки «Волині». Так, в одному епізоді міг забивати Міщенко, але не зміг наздогнати м’яча після пасу партнеру. Загалом же «Ворскла» впевнено довела гру до перемоги, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Нагадаємо, що молодь «Ворскли» також здобула перемогу над «Волинню».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter