"Ворскла" підписала Бартуловіча

Спорт
Андрій Іванов24 червня 2015 о 15:49983 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" підписала Бартуловіча
Із 1 липня хорват стане офіційно стане "ворсклянином".

Агент Вадим Шаблій та Младен Бартуловіч. Фото ФК "Ворскла".

28-річний півзахисник Младен Бартуловіч і керівництво футбольного клубу «Ворскла» після кількох днів переговорів вдарили по руках. Контракт хорвата з «біло-зеленими» розраховано рівно на один рік.

Про інтерес тренерського штабу полтавського клубу до персони Бартуловіча кулуарно стали говорити близько півроку тому, але в період зимового міжсезоння Младен так і не з'явився у тренувальному таборі ворсклян. Всьому виною сума відступних, яку запитували в дніпропетровському «Дніпрі» за півроку часу, що лишалося до закінчення трудової угоди з футболістом. Момент початку співпраці зацікавленим сторонам довелося трохи відтермінувати. У цей час Бартуловіч, який горів бажанням грати, інтенсивно тренувався з молодіжним складом дніпрян, допомагав молоді в офіційних іграх, також займаючись за індивідуальною програмою.

Агент новобранця Вадим Шаблій і генеральний директор «Ворскли» Дмитро Яворський досягли принципової домовленості про те, що Бартуловіч пріоритетно для себе буде розглядати саме варіант продовження кар'єри в полтавському клубі. Зараз всі формальності узгоджені. 30-го червня закінчується час зобов'язань Младена перед «Дніпром», і вже з наступного дня набирає законної сили термін дії контракту гравця з «Ворсклою».

Цікаво, що шляхи наставника «Ворскли» Василя Сачка і Младена Бартуловіча перетиналися сім років тому, коли вони разом виступали у складі криворізького «Кривбаса». Після цього на правах оренди хорватський легіонер пограв ще у київському «Арсеналі», знову в «Кривбасі» та у львівських «Карпатах».

Свіжоспечений ворсклянин пройшов поглиблений медогляд, роззнайомився з хлопцями і навіть трохи встиг вивчити нове для себе місто, передає офіційний сайт ФК "Ворскла".

Раніше ми вже повідомляли про те, що "Ворскла" і Бартуловіч досягли попередньої домовленості.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter