«Ворскла»: подальші ігри та жеребкування

Спорт
Андрій Іванов29 жовтня 2015 о 10:031019 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла»: подальші ігри та жеребкування
До вашої уваги – розклад наступних ігор «Ворскли» у Чемпіонаті України з футболу.

«Ворскла»: подальші ігри та жеребкуванняФото: Аргументи та факти

У неділю, 1 листопада, «Ворскла» зіграє на виїзді в Олександрії з однойменним клубом. Матч відбудеться о 19-30. Головним арбітром призначили Ярослава Козика. Відповідно, 31 жовтня о 14-00 зіграють молодіжні склади цих команд. 1 листопада о 14-00 вдома зіграють юнаки «Ворскли». Протистоятимуть підопічним Вадима Мандрієвського гравці «Сталі» з Дніпродзержинську. Нагадуємо, що наразі «старша» «Ворскла» посідає п’яту сходинку в турнірній таблиці. Не дуже йдуть добре справи у молодіжного складу, який – одинадцятий. Найкраще з усіх «ворсклян» тримаються юнаки, вони – треті.

Також в найближчу п’ятницю, 30 жовтня, відбудеться жеребкування ¼ розіграшу Кубку України. Нагадаємо, що туди вийшла і «Ворскла». Жереб буде «сліпим». Окрім полтавців у чвертьфіналі зіграють: «Шахтар», «Зоря», «Динамо», «Сталь», «Олександрія», «Волинь» та «Дніпро». Саме одна із цих команд буде наступним суперником «Ворскли» у Кубку.

Читайте також: Расистський скандал у Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter