«Ворскла» виходить в чвертьфінал Кубку України

Спорт
Андрій Іванов27 жовтня 2015 о 21:551186 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» виходить в чвертьфінал Кубку України
«Ворскла» - «Чорноморець» - 0:0. (Перший матч – 1:0)

«Ворскла» виходить в чвертьфінал Кубку УкраїниФото: ФК "Ворскла"

Кубок України. 1/8 фіналу. Другий матч. 27 жовтня. 2015. 19-30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Нагадаємо, що у першому матчі в Одесі, якій проходив 23 вересня, перемогла з мінімальним рахунком. Гол на рахунку Младена Бартуловіча.

«Ворскла» і у цьому матчі не приховувала своє бажання закріпити успіх. Артем Громов мав усі шанси замкнути простріл з правого флангу, але не встиг на передачу партнера. «Чорноморець» відповів небезпечним ударом Коркішка з кута воротарского майданчика – Богуш виручив «Ворсклу». «Воскляни» теж в обороні не сиділи. Турсунов з флангу віддав на Чеснакова, Володимир прокинув далі на Громова, але Артемові пробити завадив захисник. У наступному епізоді Громов здорово пробивав по обвідній траєкторії з лінії штрафної, але Безрук зміг відбити цей м’яч. Надалі гра стала проходити без моментів. Полтавці, не зважаючи на свою перевагу в один м’яч, все одно шукали можливості для взяття воріт.

«Ворскла» продовжувала атакувати і в другому таймі. «Чорноморець» вибудував свою гру на контратаках. Причому вони робили це підчас дуже гостро. Проте полтавці впевнено вибудували оборону, не даючи суперникам можливостей забити гол. Час спливав. Потроху «Ворскла» стала віддавати ініціативу і сама шукати щастя в гострих випадах. Зокрема, в одному з епізодів «Ворскла» втекла чотири в три. Даллку зробив гострий пас в штрафний, захисники не змогли ліквідувати небезпеку. Втім, і нападники «Ворскли» не змогли завершити епізод. Шанси «Чорноморця» відігратися стали ще меншими, коли другу жовту карточку, а, відповідно, і вилучення отримав Георгі Гадрані. Не зважаючи на те, що «Чорноморець» залишився у меншості, команда все одно намагалася піти на фінальний штурм. Але нічого результативного з цього не вийшло. 0:0 – «Ворскла» за сумою двох матчів виходить в ¼ Кубку України, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: «Ворскла» змагалася з «п’яних пенальті».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter