​«Ворскла» у спарингу на останніх хвилинах дотиснула хорватів

Спорт
Андрій Іванов11 липня 2016 о 10:57942 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ​«Ворскла» у спарингу на останніх хвилинах дотиснула хорватів
«Ворскла» – «Цибалья» – 1:0

«Ворскла» у спарингу на останніх хвилинах дотиснула хорватівФото та текст - ФК «Ворскла»

Гол: Коломоєць, 90.

«Ворскла»: Шуст (Непогодов, 46), Сімінін (Пердута, 46), Сапай (Квасний, 69), Дитятьєв, Чеснаков, Скляр (Коломоєць, 27), Бартуловіч (Ребенок, 46), Ткачук (Мельник, 46), Голодюк (Одарюк, 80), Кобахідзе (гравець на перегляді, 46), Хльобас.

Запасні: Ткаченко, Даллку, Бобров.

Головний тренер: Василь Сачко

Гра з командою, що здобула для себе право представляти місто Вінковці в елітній хорватській футбольній лізі, видалася цікавою. І якщо в першому таймі гравці «Цибальї» ще могли розраховувати на успіх, провівши кілька по-справжньому небезпечних атак (одного разу Скляр вибив м’яч з лінії воріт), то в другій 45-хвилинці на полі вже домінувала одна команда. Навіть за нестерпної спеки посеред гір, стовпчик термометра звітував про +34, підопічні Василя Сачка знайшли в собі сили грати так, як того вимагали не передматчевій нараді.

Чим менше часу лишалося до кінця гри, тим все більше епізодів, що давали надію «Ворсклі», виникало поблизу воріт Субаріча. І ось на 90-й хвилині Одарюк продерся правим краєм видав на Коломойця. З першим ударом, майже впритул, кіпер «Цибальї» впорався, а ось на добиванні 26-й номер ворсклян просто розстріляв «рамку», не залишивши жодних шансів на порятунок.

Читайте також: «Ворскла зіграла внічию з сербами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter