«Ворскла» в кінці матчу перемогла «Металіст»

Спорт
Андрій Іванов29 серпня 2015 о 22:221257 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» в кінці матчу перемогла «Металіст»
«Ворскла» - «Металіст» - 1:0

«Ворскла» в кінці матчу перемогла «Металліст»Олексій Дитятьєв забиває вже третю гру підряд.\. Скріншот з телеканалу 2+2

ЛПМ. 6 тур. 29 серпня. 2015. 19-30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Гол: Дитятьєв, 86.

Багато хто з футбольних експертів, журналістів та вболівальників напівжартома та абсолютно серйозно прогнозували «Ворсклі» чергову нічию. Мовляв, там де п’ята, там і шоста. Обидві команди перед цим зіграли складні кубкові поєдинки. «Ворскла» у серії післяматчевих пенальті перемогла чернігівську «Десну». А от «Металісту» пощастило менше, харків’яни програли «Миколаєву» з рахунком 2:1. «Наша надія в комі» - сказав після цього матчу тренер команди зі Слобожанщини Олександр Севідов. Тож, чи можна при такому стані речей (зважаючи ще й на фінансові труднощі «Металіста») знайти мотивацію для футболістів? Питання до тренера гостей… Втім, зовсім інші задачі у Василя Сачка, тренера «Ворскли», адже його команді потрібно було вигравати цей матч і переривати нічийну серію.

До своєї цілі «Ворскла» почала йти, точніше стрімко бігти, з перших хвилин зустрічі. Громов пройшов лівим флангом, прострілив на Турсунова, але трохи сильно. Потім «ворскляни» розіграли розіграли штрафний з ударом від Міщенка, Погорілий не без труднощів витягнув м’яча з нижнього кута. Відверто кажучи, зі стартових хвилин з м’ячем була лише «Ворскла», гравцям «Металіста» доводилося робити переважно легкоатлетичну роботу. Першу чверть гри «Ворскла» просто шматувала захист «Металіста». Подача, комбінація, штрафний, удар – і так з атаки в атаку, з хвилини в хвилину. Важко було «Металістові», дуже важко. Бігати без м’яча – те ще завдання.

Лише на 25-й хвилині матчу «Металіст» став переходити центр поля та потроху перебувати на половині поля «Ворскли». От тоді і зникла напруга в матчі. Харків’яни змогли відсунути гру подалі від своїх воріт, плекаючи надії забити зі стандартів, зокрема кутових. Зрештою, під кінець тайму «Ворскла» знову активізувала атакувальні дії, точніше контратакувальні. Турсунов організував атаку, віддав класний діагональний пас, проте надалі все пішло не за планом «Ворскли». Ще кілька небезпечних атак «Ворскли», і прозвучав свисток на перерву.

Другий тайм команди розпочали з двосторонніх атак, втім небезпеки не було. «Ворскла» атакувала трохи більше, проте с завершальним ударом не складалося. Поки вболівальники «Металіста» розважалися на трибунах, їхня команда почала потроху знову здавати ініціативу в матчі. Гості стали частенько псувати гру «Ворсклі» за допомогою фолу. Втім, до честі суперника, відзначимо, що виглядали ці порушення правил, як ненавмисні.

Йшла 75 хвилина, небезпечних моментів не було. У бажанні футболістам «Ворскли» важко було відмовити. Вони настирливо атакували, постійно нагнітали біля воріт суперника, проте м’яч вперто не йшов у ворота. У кінці «Ворскла» пішла на штурм, і ледь не поплатилася. В контратаці В’ячеслав Чурко із хорошої позиції пробивав по воротах, але Ткаченко, який правильну позицію зайняв, м’яча забрав. «Ворскла» відповіла небезпечною атакою. Громов опинився на вбивчій позиції, але надіслав м’яча повз ворота. А у наступній атаці «Ворскла» зусиллями Дитятьєва вийшла вперед. Олексій замкнув передачу Даллку – 1:0. «Ворскла» дотиснула суперника і здобула першу перемогу після серії нічиїх, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Молодь «Ворскли» поділила очки з «Металістом»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter