"Ворскла" зіграла в мінімальну нічию з "Олімпіком"

Спорт
Андрій Іванов11 квітня 2016 о 13:331238 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" зіграла в мінімальну нічию з "Олімпіком"
​"Олімпік" - "Ворскла" - 1:1

Фото - ФК "Ворскла"

9 квітня 2016 року. Київ. НТК ім. Баннікова. 600 глядачів.

На старті гри важко було віддати перевагу будь-якій з команд. Донеччани на правах умовних господарів намагалися організувати кілька стартових атак, та зробити це акцентовано не зуміли. До 15 хвилини можна згадати лише один простий удар та два невдалих розіграші від кутового прапорця. Полтавці, натомість, чітко вибудували оборонні редути, звично намагаючись перейти в швидкий контрнаступ. На 13-й хвилині Пердута виконав подачу зі штрафного від кромки поля, за яку чіплявся Шиндер, але рефері побачив у тому епізоді фол з боку полтавського форварда. На 27-й хвилині найнебезпечніший епізод першого тайму створили ворскляни. Під час розіграшу штрафного Громов викотив під удар Хльобасу, щільний удар якого прийняла на себе стінка, а далі м'яч опинився у Пердути, який міг би бити й сам, але віддав на дальню штангу, де Ткачук не зміг зачепитися за м'яч. Згодом за ненавмисну гру рукою Сімініна у карній зоні рефері призначив 11-метровий штрафний, який реалізував Іван Матяж - 0:1. Не довго раділи донеччани. Шиндер своїм пасом знайшов попереду Громова, який ударом у дотик вразив нижній дальній кут воріт Махарадзе - 1:1. На 43-й хвилині Громов обвідним ударом зі штрафного з-за меж штрафного майданчика дивом не поцілив у "рамку", передає сайт ФК "Ворскла".

У другому таймі вивести свою команду вперед після флангової передачі міг Ковпак, граючи в дотик. Воротар із захисниками не без зусиль ліквідували загрозу. Зависоким виявився навіс для Шиндера, якого партнери побачили в забивній позиції - небезпечно. Волкова із "Олімпіка" кинули в прорив партнери по команді на 67-й хвилині гри, але, на щастя полтавської команди, удар донеччанину не вдався, хоча Богуш і контролював ситуацію. Можливість забити мав і Бартуловіч, виконуючи штрафний, що сам і заробив, але куля після удару хорвата пройшла повз ціль. Шестаков пробачив захисникам "Ворскли" на 72-й хвилині, коли не замкнув передачу на дальній штанзі після подачі з кутового. Чеснаков мав шанс переграти кіпера "Олімпіка", ведучи боротьбу на другому поверсі, але суддя зафіксував порушення правил з боку полтавця. Мабуть, згадавши, як колись забивав "Олімпіку" з 35 метрів, намагався повторити це Скляр, та удар Олександрові не вдався - значно вище.

Знову в стосунках "Ворскли" з "Олімпіком" паритет. 1:1 - підсумковий результат звітної зустрічі.

Читайте також: U-21: «Ворскла» перемогла «Олімпік» на виїзді

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter