"Ворсклі" "Говерла" не підкорилася

Спорт
Андрій Іванов25 липня 2015 о 19:10955 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворсклі" "Говерла" не підкорилася
«Говерла» - «Ворскла» - 1:1

Фото: telegraf.com.ua

Ліга Парі-Матч. 2 тур. 25 липня. 2015. 17-00. Ужгород. Стадіон «Авангард.

Голи: Хльобас, 73 – Ковпак, 21.

Матч в Ужгороді, як і тиждень тому в Полтаві, активніше розпочали «ворскляни». Два шанси були в Громова. Останній з яких закінчився небезпечним ударом по воротам у ближні кут, проте влучив у стійку. Це кілька секунд – і Артем знову пробивав по воротах із хорошої позиції, але цього разу під м’яч кинувся захисник, що ледь не призвело до «рикошетного» голу.

Поки полтавські вболівальники (які завітали до Ужгорода) вправлялися у синхронних «зарядах», гра трохи вирівнявся. Чи, правильніше сказати, «Говерла» трохи відвела матч від своїх воріт. Удар орендованого «динамівця» Євгена Чумака до загрозливих моментів відносити не будемо. Тим часом, «Ворскла» знову «потягнула на себе ковдру гри». Функціональна, технічна підготовка, а особливо самовіддача футболістів «Ворскли» була просто вражаючою. Втім, вдача наче випробовувала команду Сачка на міцність, мовляв «подивлюся, чи зможуть стрибнути вище, чи не опустять руки після невдач». Втім, полтавці все здолали. Турсунов вкотре зробив передачу з правого флангу, а Ковпак переправив м’яча у ворота. 0:1, що, з огляду ходу гри, – логічно.

Після цього, гра ненадовго заспокоїлася. Команди попили водичку, та пограли переважно у центрі поля. Втім, Шиндер своїм потужним ударом «розбудив» гру, Рудько, воротар «Говерли», впорався. Втім була спокійна впевненість, що «Ворскла» в будь-який момент може підвищити темп.

Перший небезпечний момент другого тайму – удар Скляра з лінії штрафного – вище. Через десять хвилин був чудовий момент у «Говерли». Хльобас пробивав упритул, але Богуш з ударом впорався. А от свій наступний момент уродженець Полтавщини (Дмитро Хльобас народився у Лохвиці) використав. Після удару Савченко, і рикошету від Даллку, Дмитро повторним ударом відновив паритет у матчі 1:1.

Полтавцям потрібно було відіграватися і на це вони спрямували усі свої сили в останні хвилини матчу. Проте дальніх ударів Бартуловіча, чи підключень крайніх захисників для цього явно було замало. Відзначимо епізод, коли арбітр мав призначити пенальті адже захисник «Говерли» підіграв собі рукою у штрафному. Втім, арбітр цей епізод залишив без уваги.

Підсумок матчу – 1:1. І обидві команди завершили цей поєдинок, як свій попередній. «Ворскла» зіграла у першому турі внічию з «Волинню», а «Говерла» несподівано – у нічию з «Дніпром».

Читайте також: Молодь "Ворскли" знову впевнено перемогла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter