Астрологiчний прогноз на 18 – 24 серпня 2014 року

Теми
Наталія Сіробаб17 серпня 2014 о 09:302040 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Астрологiчний прогноз на 18 – 24 серпня 2014 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Цього тижня можна спробувати нову дiєту або вiдновити заняття в спортзалi. До середи займайтеся практичними справами. Не тисніть на партнерiв, будьте терплячi – у цей час тiльки взаємовигiднi iнтереси можуть дати результат, на який ви сподіваєтесь. У середу можна робити придбання. Вихiднi краще провести вдома або на дачi з сiм’єю i друзями.

Сприятливi днi: 18, 24; несприятливi: 19.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Поки вас найбiльше цiкавлять домашнi справи, i в першiй половинi тижня ви зможете реалiзувати деякi зi своїх дизайнерських iдей. Із середи з’являться новi iнтереси i завдання. До п’ятницi можна укладати угоди, займатися питаннями реклами. Це сприятливий час для спiлкування, обмiну думками i переговорiв.

Сприятливi днi: 23, 24; несприятливi: 18.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Прекрасний час для вiдпочинку, поїздок, спiлкування. Із наступного тижня навантаження значно зросте, а зараз вам необхiдно зiбрати всю потрiбну iнформацiю i впорядкувати справи. У четвер вiрогiднi збої в системах зв’язку, проблеми в подорожах i контактах із оточуючими. Будьте уважнi до прохань своїх близьких. Допомагайте, вислуховуйте їхнi сповiдi, займайтеся спiльними справами. У недiлю вдалими будуть придбання.

Сприятливi днi: 18, 19; несприятливi: 24.

РАК (22.06 – 22.07)

Перша половина тижня мине в турботах. Ви отримаєте задоволення, займаючись дизайном свого будинку. У четвер можуть вiдбутися подiї, якi зроблять вашу позицiю вразливою. Не соромтеся попросити про допомогу партнера. Через проблеми з’являться i спiльнi iнтереси, а в особистих стосунках буде бiльше довiри.

Сприятливi днi: 20, 23; несприятливi: 19.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Цього тижня вам необхiдно поквапитися з втiленням глобальних планiв. Волею обставин ви потрапляєте в центр розвитку якихось подiй, i оточуючi сподіваються на вас. Ви можете опинитися у вирi почуттiв, а спокус буде так багато, що вам доведеться поламати голову, як вийти зi скрутного становища.

Сприятливi днi: 23; несприятливi: 21.

ДIВА (24.08 – 23.09)

У цей час придiлiть бiльше уваги тим дрiбницям, на якi зазвичай не вистачає часу – i вiдчуєте справжнє задоволення вiд гармонiї, яка запанувала навколо вас. Весь тиждень сприятливий для вирiшення практичних питань. Але у четвер i п’ятницю можуть вiдбутися подiї, якi не входили у вашi плани. Нешаблоннi реакцiї будуть особливо вдалими. У вихiднi краще розширити коло спiлкування.

Сприятливi днi: 23; несприятливi: 24.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Пiдiйдiть прагматичнiше до використання свого часу в першiй половинi тижня. Не витрачайте його на дрiбницi, а займiться справами, якi принесуть цiлком конкретнi результати. Домовленостi в цей час добре оформляти юридично. Із четверга може виявитися, що у стосунках із дiловим або близьким партнером все не так просто. Готуйтеся зайнятися новою справою з наступного тижня, а поки придiліть бiльше часу вирiшенню особистих проблем.

Сприятливi днi: 18, 22; несприятливi: 24.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Придiлiть бiльше уваги формуванню творчих зв’язкiв у групi або колективi, де ви проводите свiй час. Друзi можуть пiдкинути вам новi iдеї або органiзують корисне знайомство. Із другої половини тижня обставини можуть складатися непередбачувано. Імовірні деякi обмеження, але вiдбудеться вивiльнення енергiї для iнших справ.

Сприятливi днi: 21, 23; несприятливi: немає.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Наближаються значнi змiни. Якщо у вас є плани, то цей тиждень присвятiть пiдготовчим заходам. Вiдновiть спортивнi заняття. Весь тиждень, окрiм четверга i п’ятницi, сприятливий для поїздок. У недiлю чекайте сюрпризiв, перебувайте у вирi подiй.

Сприятливi днi: 19; несприятливi: 23.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

До четверга ви зможете переробити масу невеликих, але важливих справ. Цей час сприятливий для систематизацiї iнформацiї. Із наступного тижня у вашому життi очікуються важливi змiни, i все, що вiдбувається, поступово до них пiдводить. У вихiднi придiлiть час будинку або вiдпочиньте з сiм’єю, щоб із понедiлка спокiйно зосередитися на роботi.

Сприятливi днi: 18, 23; несприятливi: немає.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

Можливо, деякi з ваших зв’язкiв зараз потрібно перевірити на міцність. Чекайте кульмiнацiї подiй у четвер. Згодом виявите для себе багато плюсiв у тих змiнах, якi вiдбулися. Перша половина тижня дасть вам можливiсть реалiзувати деякi з практичних iдей у своєму будинку. Друга половина сприятливiша для зовнiшнiх контактiв, поїздок, листування. Весь тиждень будьте уважнi до свого здоров’я i не допускайте перевантажень.

Сприятливi днi: 22; несприятливi: 21.

РИБИ (20.02 – 20.03)

У першiй половинi тижня вам варто зайнятися чимось конкретним. Зараз є сенс розрахуватися з боргами, зробити платежi. Цiлком iмовiрно, що у четвер ви здiйсните щось незвичайне i несподiване. Це цiкавий день, i в тому, що вiдбувається, ви зможете уловити мiстичний вiдтiнок. Вихiднi принесуть багато приємних вражень, особливо, якщо ви добре пiдберете компанiю для вiдпочинку.

Сприятливi днi: 19, 22; несприятливi: 24.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter