Астрологiчний прогноз на 29 вересня – 5 жовтня 2014 року

Теми
Наталія Сіробаб28 вересня 2014 о 07:201813 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Астрологiчний прогноз на 29 вересня – 5 жовтня 2014 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

З’являється багато нових можливостей. Не втрачайте шанс почати свою справу, налагодити кориснi зв’язки, обговорити з партнерами перспективи. Проблеми можуть виникнути через квапливiсть, неузгодженiсть дiй колективу, власних надмiрних амбiцiй. В особистому життi цей тиждень може стати часом позитивних змiн, але в суботу несподiвано повернуться давні проблеми.

Сприятливi днi: 29, 1; несприятливi: 3.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Цього тижня встигнете зробити багато. У середу несподiвано вiдкриються цiкавi перспективи. Вiд пропозицiй не вiдмовляйтеся, на досягнутому не зупиняйтеся. Починайте перетворення в будинку i робіть вiдповiднi придбання. Романтичний i мрiйливий настрiй до вихiдних змiниться потребою в активнiшому i динамiчнiшому розвитку подiй. Сприятливi днi: 2; несприятливi: 5.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

На на вас чекає багато рiзноманiтних подiй. Приготуйтеся швидко змінювати плани залежно вiд обставин. Використовуйте шанс почати нову справу i завести вигiднi знайомства. Починайте дiяти рiшуче прямо у понедiлок. У середу перепочиньте i займiться приємними справами. Сприятливi днi: 1; несприятливi: 5.

РАК (22.06 – 22.07)

Цей тиждень сприятливий для поїздок i розширення особистих перспектив. Трохи егоїзму не зашкодить, проблемами родичiв займатиметеся пiзнiше. Починати новi справи можна в середу. Із п’ятницi можуть з’явитися фінансові проблеми. Зведiть витрати до мiнiмуму i придiлiть бiльше уваги духовним цiнностям, спiлкуванню з близькими або особистим захопленням. У недiлю можлива зустрiч i знайомство з цiкавою людиною.

Сприятливi днi: 29; несприятливi: 30.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Енергiї зараз вам не позичати, i краще не вiдкладати реалiзацiю нових iдей на майбутнє. Матерiальні питання краще вирішувати в першiй половинi тижня. Особистi стосунки можна налагодити в середу. Надайте можливiсть близькiй людинi про вас потурбуватися i будьте вiдвертi в своїх почуттях i бажаннях.

Сприятливi днi: 30, 1; несприятливi: 29.

ДIВА (24.08 – 23.09)

Вiдокремлюйте важливе вiд другорядного. Вiдкривається багато можливостей, але наодинцi ви багато не досягнете. Використовуйте аналiтичнi здiбностi в середу, зумiйте повернути актуальну ситуацiю в потрiбному напрямку. У вихiднi займiться собою, своїм здоров’ям i зовнiшнiстю.

Сприятливi днi: 29; несприятливi: 4.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Найважливiшi завдання спробуйте вирiшити у понедiлок. I в дiловому, i в особистому життi є шанс досягти успiху. Із вiвторка до четверга можна займатися реконструкцiями i перестановками в будинку, а в середу робити вiдповiднi придбання. У вихiднi буде корисно зайнятися змiною iмiджу, почати освоювати новий комплекс фiзичних вправ. Сприятливi днi: 30; несприятливi: 4.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Можливi доленоснi зміни. Початок тижня сприятливий для старту нових партнерських програм або процесу навчання. Поїздки i вiдрядження розширять вашi перспективи i забезпечать вигiднi знайомства. У п’ятницю i суботу конфлiкт із партнером може призвести до розриву стосунків. Контролюйте свої пориви i бажання.

Сприятливi днi: 30, 2; несприятливi: 3.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Ви на порозi приємних змiн. Мрiйте, генеруйте iдеї, розширюйте коло корисних зв’язкiв – все це може стати в пригодi. У понедiлок i вiвторок можна приступати до реалiзацiї нових проектiв. У середу можна вирiшувати питання придбання нерухомостi або реконструкцiї свого житлового простору. У вихiднi вiдпочиньте вiд усiх справ.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: 5.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

Із цього тижня ви нарештi зможете реалiзувати свої давнi намiри. Можливi матерiальнi надходження або дiловi пропозицiї з хорошою перспективою. У середу проведiть із близькою людиною вечiр у приємному мiсцi. Придбання, зробленi цього дня, надовго стануть джерелом позитивних емоцiй. В інші днi тижня доведеться цiлком зануритися в роботу.

Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 29.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

Перевантажень, нервових i фiзичних, уникнути не вдасться. Але якщо хочете задовольнити свої амбiцiї, то готуйтеся добре потрудитися. У житловому просторi теж корисно створити гармонiю i комфорт. В особистих стосунках не втрачайте можливостей на початку тижня – дайте зрозумiти коханiй людинi, що ви про неї пам’ятаєте i будуєте плани на майбутнє.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 2.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Можлива наднормова робота, новi дiловi пропозицiї. Не вiдмовляйтеся i не втрачайте шансу вирiшити кар’єрнi питання. Потiм така нагода трапиться не скоро. В особистих стосунках несподiванi та приємнi змiни можливi в середу. Недiлю корисно провести на свiжому повiтрi. Звертайте увагу на знаки, сни, прикмети – можете одержати вiдповiдь на важливе питання.

Сприятливi днi: 1, 4; несприятливi: 5.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter