Доглядаємо за волоссям восени правильно

Теми
Надія Труш1 жовтня 2014 о 19:021646 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Доглядаємо за волоссям восени правильно
Восени стан наших волосся часом значно погіршується.

Доглядаємо за волоссям восени правильнофото з сайту ivona.bigmir.ne

Причин тому безліч: нестача вітамінів, простудні захворювання. Саме тому волосся восени потребує особливого догляду.

Нашому організму восени потрібні вітаміни. Підживлюйте волосся спеціальними бальзамами і масками. Не забувайте, що народні засоби далеко не всі корисні, а деякі навіть здатні завдати чималої шкоди.

Краще зверніть увагу на професійну косметику і проконсультуйтеся з перукарем.

Приймайте по рекомендації з лікарем вітаміни і мінерали (зокрема, кальцій, селен, йод). Це корисно не тільки для волосся, але і для вашого організму в цілому.

Восени зачісуватися слід частіше, ніж влітку. Регулярне розчісування корисно для волосяних цибулин і для шкіри голови. Однак гребінець, як і шампунь або бальзам, слід ретельно вибирати. Рекомендується використовувати гребінці з керамічними або дерев'яними зубчиками, а також гребінця з натуральної щетини.

Восени, коли з'являється необхідність носити головні убори, волосся швидше забруднюється і стає жирним, в той час як кінчики, навпаки, - надміру сухими. Через це мити голову слід частіше, ніж влітку. При цьому перевагу слід віддавати кисневмісним шампуням, оскільки вони укріплюють коріння волосся, попереджають появу лупи і відновлюють кисневий баланс волосяних цибулин. Навіть саму процедуру миття волосся восени можна змінити. Рекомендується розводити шампунь водою, а потім промивати волосся, не дозволяючи їм сплутуватися.

Не варто користуватися феном без крайньої необхідності - це зробить волосся ще більш ламкими. Краще дозволити волоссю висохнути природним шляхом. Восени можна робити різноманітні зачіски, однак не варто захоплюватися лаком, пінками та іншими засобами для укладання волосся. Те ж стосується хімічної завивки і знебарвлення: не рекомендується робити їх восени, коли волосся і так ослаблені і потребують особливого догляду.

До теми

Доглядаємо за шкірою обличчя восени правильно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter